miercuri, 11 noiembrie 2009

Geoană - preşedintele ruşilor? (2)

Liderul PSD, Mircea Geoana, a efectuat pe 27 aprilie 2009 o vizita privata la Moscova, unde s-a intalnit in secret cu unul dintre consilierii presedintelui Medvedev, au declarat pentru HotNews.ro surse politice. Potrivit acestora, intalnirea ar fi fost arangajata de Boris Golovin, om de afaceri cu interese in domeniul energetic din Romania, despre care presa a scris ca ar fi ex-ofiter GRU. Contactat de HotNews.ro, Golovin a negat orice legatura cu liderul PSD. Initial, Viorel Hrebenciuc si Cozmin Gusa au declarat ca nu stiu nimic despre vizita privata facuta de Geoana la Moscova. Dupa catava ore, Cristian Diaconescu, fost ministru de externe, a confirmat ca Geoana a efectuat pe 27 aprilie o vizita privata la Moscova, dar spune ca nu stie cu cine s-a intalnit liderul PSD, ce a discutat si cat a durat vizita.
Iata ca relatia lui Geoana cu Moscova, pe care o aratam aici, nu mai suporta mijlocitori.
Cititi si aici, ca e interesant.

9 Comentários:

Marius Ola spunea...

E posibil ca bunicuţa Ilici să îi fi făcut rost de o relaţie pe acolo spunându-le: "Avem un prostănac, cu asta defilăm!". Iar, ruşii curioşi din fire au muşcat-o:)

Paul Slayer Grigoriu spunea...

Mi-e greu sa pricep ce cauta Patriarhul Rusiei in increngatura asta. Putin si Medvedev nu stim inca exact in ce ape se scalda, dar nu vad cum un reprezentant al Bisericii il poate sustine - fie si in numele interesului unei bune relatii cu Romania, pe care, repet, si eu mi-o doresc - pe un aliat al vinovatului de crima Iliescu, pe unul ale carui valori intra in contradictie directa cu credinta in Hristos.

Anonim spunea...

@Paul: Citeste "Audienta la un demon mut" a Pr Savatie si vei intelege.

Vania spunea...

Oi fi fiind eu rus, dar m-am orientat către domnul Antonescu, aşa că nu mai schimb gândul, cel puţin pentru turul I.

Unknown spunea...

@ Vania:

Felicitari! Numai ca dl Antonescu prefera sa-i dea voturile, in turul doi, lui Geoana. Deci, rusul din dvs poate fi linistit, nu va tradati singele :)

Ion de la Chiuiesti spunea...

Acesta este un caz tipic de intoxicare! Ceva in genul asta se preda in manualele de contrainformatii!

Anonim spunea...

Psihologul:

Ce vremuri! Putem trai,oare,fara cei care vegheaza asupra noastra, a tuturor?Adica:
-securisti, spioni, contraspioni, agenti de influenta, etc. Poate tara asta sa-si pastreza independenta fata de marile puteri? Nu vedeti ca, in functie de ce regimuri politice guvernau marile puteri, toata existenta , istoria, realizarile, vicisitudinile, etc. au avut la baza influentele lor, ale marilor puteri. declinarea pozitiei , cautarea sprijinului si a prieteniei puternicilor lumii, accederea la putere cu ajutorul lor se face si s-a facut dintotdeauna. Noi, ceilalti, ne rugam ca acolo, la cei care ne influenteaza destinele noastre, sa fie democratie, pace, un trai decent , o guvernare in sprijinul libertatilor omului, o sustinere a progresului economic, si nu numai, s.a. Ca-i vest, ca-i est....Da, stiu. Conteaza orientarea geografica si influenta deciziilor. Numai ca, timp de vreo 50 de ani, n-am prea avut ce face . Am fost umiliti. Noroc de vremuri! Alianta politico- militara dintre rusi si americani a fost si va fi salvarea noastra. Daca Gorbaciov nu........acum nu mai puteam sa scriu nimic. Cel mai recunoscator percep germanii schimbarea si ingaduinta aduse de fostul mare lider, Gorbaciov. Nu uitati! Rusii, chiar sunt un mare popor. Si, daca ma gandesc bine, destul de brav.Cam atat...

Anonim spunea...

@ Ion de la Chiuiesti:

Care e intoxicarea? A fost Geoana sau nu la Moscova? Diaconescu zice ca da. Sa ne spuna Geoana de ce.

Ion de la Chiuiesti spunea...

Intoxicarea e ca Geoana ar fi omul rusilor! Deocamdata nu poate confirma nimeni ca s-a intalnit cu Golovin, si nici macar ca a fost la Moscova. Pai de ce nu spune ca a fost si in America? A fost si anul trecut la Moscova reprezentand Romania, ca presedinte al Comisiei de politica externa din senat si nu s-a sesizat nimeni despre ce si cu cine a discutat. E doar o manevra electorala a trupei portocalii!