luni, 30 noiembrie 2009

Asociaţia "Rost" şi-a înnoit conducerea


De la stînga la dreapta: Răzvan Codrescu, Mihail Albişteanu, Claudiu Târziu,
Marcel Petrişor şi Iulian Capsali


Întrunită la Bucureşti, sîmbătă, 28 noiembrie a.c., în şedinţă ordinară, Adunarea Generală a Asociaţiei "Rost" a primit 19 membri, a ales un nou preşedinte de onoare, a completat componenţa Senatului, a desemnat un nou Consiliu Director şi a hotărît principalele acţiuni pentru anul 2010. Manifestarea a fost girată de senatorii Assciaţiei, în frunte cu scriitorul Marcel Petrişor, fost deţinut politic, preşedinte al Senatului "Rost".
Scriitorul Răzvan Codrescu, fondator al Asociaţiei "Rost" şi ucenic al părintelui Gheorghe Calciu (cel care ne-a fost lider spiritual până la trecerea sa la Domnul), este noul preşedinte de onoare al organizaţiei.
În Senat au intrat domnii Jacques V. Iamandi, fost deţinut politic, Erast Călinescu şi Corneliu Marcu.
Conducerea executivă va fi asigurată de: Claudiu Târziu (preşedinte), Mihail Albişteanu (vicepreşedinte), Iulian Capsali (vicepreşedinte), Paul Ghiţiu (secretar general), Nicu Butnaru, Ionel Rusei şi pr. Marcel Răduţ – Selişte (membri).
Activitatea asociaţiei a fost reorganizată pe şapte Departamente. De asemenea, au fost înfiinţate şase Grupuri de expertiză – care vor pune diagnostice şi vor propune soluţii la problemele societăţii româneşti pe următoarele domenii: Cultura naţională, Educaţie, Biserică, Economie şi finanţe, Relaţii internaţionale şi Românii de pretutindeni, Politică internă şi administraţie.
În plus, au fost făcute mai multe propuneri pentru sprijinirea revistei ROST.
UPDATE
Cititi si aici: Adunarea Generală a Asociaţiei ROST a fost pentru mine o regăsire. Regăsirea de sine în calda îmbrăţişare a unor prieteni buni. Prietenii mei întru Hristos aflaţi mereu pe drumul mărturisirii rostului. Rostul dumnezeiesc al vieţii în Hristos...

4 Comentários:

monahul Iustin spunea...

La multi ani intregului ROST, cititorilor si sustinatorilor. La cat mai multe si rodnice adunari!

Unknown spunea...

@ monahul Iustin:

Multumim. Dumnezeu fie cu noi!

Vlahia spunea...

Să fie într-un ceas bun. Succes si ajutor de Sus în toată clipa.

Anonim spunea...

Am sa fac si eu abonament!