luni, 30 noiembrie 2009

Bobotează în Ţara Sfîntă

Un grup de crestini organizeaza un pelerinaj in Israel cu ocazia uneia din cele trei mari minuni care se repeta an de an in Tara Sfanta: apele Iordanului isi schimba sensul de curgere, in ajunul Bobotezei, in timpul Sfintei Liturghii, atunci cand Patriarhul Ierusalimului arunca crucea in apa. Pelerinajul se va desfasura intre 16 - 24.01.2010 si se vor vizita toate obiectivele importante din Israel (Ierusalim, Nazareth, Cana Galileii, Hozeva, Ierihon, Capernaum, Muntele Tabor) si Palestina (Bethlehem), punctul culminant fiind slujba de Boboteaza de la Iordan (18 ianuarie).
De asemenea, programul cuprinde un popas la Manastirea Sf. Ecaterina din Sinai (Egipt) , precum si o escalada pe Muntele Sinai la locul unde Moise a primit Tablele Legii de la Dumnezeu. Pe toata durata desfasurarii pelerinajului se asigura asistenta religioasa (preot insotitor) si ghizi vorbitori de limba romana pe teritoriul Israelului si al Palestinei si ghid vorbitor de limba engleza in Egipt. Cazarea se va face la hoteluri de 4 si 5 stele.
Transportul dus - intors Bucuresti - Israel este asigurat de Tarom.
Tariful este de 880 euro/persoana si este calculat pentru un grup de minim 36 persoane platitoare si nu include bacsisurile (30 euro) si taxa de reintrare in Israel la intoarcerea din Egipt (cca. 15 euro). Relatii si inscrieri la telefoanele: 0745.124.083; 0734.940.483.

Seja o primeiro a comentar