duminică, 22 noiembrie 2009

Cică PSD şi Geoană se pregătesc să cîştige reclamînd frauda electorală

Conform unui document intern al PSD, pe care l-a făcut public astăzi Adriean Videanu, partidul lui Iliescu şi candidatul său, Mircea Geoană, vor fi ajutaţi de Antena 3 şi Realitatea TV şi de institutele de sondare a opiniei publice să susţină că alegerile au fost fraudate.
Nu ştiu dacă nu cumva documentul e fabricat în laboratoarele PDL. Însă, de azi dimineaţă, cele două televiziuni de ştiri se chinuie să ne convingă de faptul că frauda e masivă şi că va vicia rezultatul votului. Am informaţii că şi cîteva ziare vor marşa la acelaşi scenariu.
Manevra are două scopuri: să taie cheful de vot al oamenilor de bună credinţă, care se vor întreba ce rost mai are, dacă se fură ca-n codru, şi să-l pună în defensivă pe Băsescu.
Exit-poll-urile vor veni să confirme că Mircea Geoană a cîştigat primul tur. Iar dacă la număratoare va avea Băsescu mai multe voturi, atunci înseamnă că a furat, nu?
Tema fraudării alegerilor va deveni centrală în turul doi, dacă intră Băsescu cu Geoană, iar preşedintele în funcţie va fi pus în defensivă.
Postacii pe internet vor acţiona şi ei în forţă, dar esenţiale sînt televiziunile.
Strategia a fost aplicată cu succes de Băsescu în alegerile din 2004.
Pentru a le strica jocul şi unora, şi altora, ar trebui să intre în turul doi Antonescu :)

Seja o primeiro a comentar