joi, 4 februarie 2010

Guvernul ne-a transformat în cobai

După ce a testat pe români mai multe vaccinuri (anti-cancer de col uterin, anti-gripă), guvernul pune la cale un nou experiment pe cobaii pe care îi conduce: folosirea unei substanţe chimice care ajută legumele să crească, dar creşte şi incidenţa cancerelor.

via Eco Life

Din câte ţări sunt pe planetă, doar România se grăbeşte să folosească o substanţă nouă, foarte toxică, pentru culturile de cartofi, roşii, castraveţi, ceapă, cât şi pentru plantaţiile de viţă de vie. Aceasta, numită INITIUM, sporeşte până la 65% riscul de cancer de colon. BASF, un consorţiu german de produse chimice, a dezvăluit că România este prima ţară din întreaga lume care a autorizat produsul său Initium.

Compania susţine că „produsul fungicid va ajuta viticultorii să treacă mai repede la o producţie de înaltă calitate“. Dacă înaltă calitate înseamnă otrăvirea populaţiei, atunci afirmaţia este adevărată...

De asemenea, purtătorul de cuvânt al companiei a afirmat că în afară de produsul Initium pentru struguri, care va fi disponibil în România începând din 2010, sub numele de Enervin, s-a acordat de asemenea autorizaţie pentru Zampro, un produs Initium pe bază de fungicid pentru culturile de cartofi, roşii, castraveţi şi ceapă. Adică exact legumele de bază în alimentaţie... Compania pretinde că „ambele produse au fost testate pe larg în teren şi au demonstrat selectivitate ridicată şi eficacitate împotriva unor dăunători“. Sperăm că nu se referă la ceva „dăunători umani“ despre care Noua Ordine Mondială consideră că suprapopulează planeta!

Roland Ringel, şef Proiectului de Dezvoltare al Global Initium, a declarat cu un cinism incredibil: „Din cauza profilului foarte favorabil de mediu al Initium, produsele au fost autorizate într-un timp record de patru ani. Şi, de fapt, produsele Initium au nu numai un grad ridicat de compatibilitate cu mediul, dar ele sunt, de asemenea, foarte uşor de utilizat - se dizolvă rapid şi în apă, economisind astfel timp.“

Michael Hess, şef al Crop Protection pentru Europa Centrală, a declarat şi el, cu un cinism specific tuturor managerilor de la marile companii transnaţionale de produse chimice: „fermierii români doresc să concureze cu succes pe piaţa europeană. Din acest motiv, există un mare interes în domeniul tehnologiilor inovatoare. Produsele noastre foarte eficiente şi ecologice de protecţie a culturilor vor permite viticultorilor şi fermierilor să producă randamente ridicate şi culturi sănătoase cu niveluri de reziduuri minime, în conformitate cu reglementările UE.“

Produsele Initium vor completa portofoliul alături de alţi compuşi, cum ar fi recent lansatul Cabrio Top, un multi-fungicid anti-îmbolnăvire pentru struguri. După Enervin, se afirmă propagandistic despre Cabrio Top că este de aşteptat să devină „o forţă propulsoare în materie de protecţie a plantelor pentru viţa de vie în România“. Despre ce „propulsie“ şi „protecţie“ poate fi vorba, dacă strugurii vor fi pur şi simplu otrăviţi precum mărul din povestea Albă ca Zăpada, nu ştim. Să fim, oare, propulsaţi mai rapid spre lumea de dincolo? Se aşteaptă ca produsele Initiumsă fie înregistrate în Ţările de Jos şi în Marea Britanie în prima jumătate a anului 2010, şi alte ţări europene vor urma.

Începând cu 31 decembrie 2009, România este membră a Comisiei Codex Alimentarius. Acest lucru a stârnit multe discuţii contradictorii, mai ales din cauză că în acest an, conform Codexului, ţara noastră este obligată să folosească experimental un produs nou al companiei germane BASF, un fungicid care conţine o substanţă chimică extrem de toxică, numit INITIUM, care va fi utilizat în culturile de viţă de vie, cartofi, roşii, castraveţi şi ceapă.

Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetări Alimentare Bucureşti, ne informează că un gram de INITIUM care este introdus în organism are nevoie de un an pentru a fi eliminat. Dacă îngurgitarea acestui produs se face zilnic, atunci el nu va mai putea fi eliminat niciodată din organism.

Gheorghe Mencinicopschi merge până acolo încât spune că pentru a putea să-ţi faci seara un ceai de tei va trebui să iei reţetă de la medicul de familie, deoarece din toate produsele naturiste existente acum pe piaţă nu vor mai rămâne decât foarte puţine.

Directivele Codex-ului Alimentarius enunţate de către Directiva Europeană în ceea ce priveşte suplimentele alimentare trebuie aplicate sub ameninţarea sancţiunilor financiare.

Iată în ce constau acestea:
• Se intenţionează eliminarea oricărui supliment alimentar natural. Toate aceste suplimente vor fi înlocuite cu 28 de produşi de sinteză farmaceutică (prin urmare toxici), care vor fi dozaţi şi vor fi disponibili numai în farmacii, pe bază de prescripţie medicală. Magazinele noastre de produse naturiste şi suplimente alimentare vor mai avea pe raft numai cu 18 produse, cele care există pe lista Codex-ului. Tot ceea ce nu este pe listă (de exemplu coenzima Q10, glucosamine etc.), vor deveni ilegale. Adică, dacă le foloseşti, te duci la închisoare. Medicina naturistă (acupunctura, medicina energetică, ayurvedică, tibetană etc.) va fi progresiv şi insidios interzisă.

Agricultura şi alimentaţia animalelor vor fi reglementate conform normelor fixate de trusturile chimiei farmaceutice, care interzic din principiu aşa numita agricultură bio. În anul 2001, 12 substanţe chimice, despre care se ştie că sunt cauzatoare de cancer, au fost interzise în mod unanim de 176 de ţări, inclusiv de SUA. Codex Alimentarius aduce înapoi 7 dintre aceste substanţe interzise. Conform regulilor Codexului, aproape toate alimentele trebuie să fie iradiate. Acum nu avem decât să mâncăm roşii cu INITIUM, să aşteptăm să vedem dacă murim ca să ştie UE dacă fungicidul nemţilor este sau nu toxic.


INITIUM este un produs toxic

Numele provizoriu al produsului INITIUM este ametoctradin. Acesta este un fungicid din clasa Pyrimidylamine/Triazolopyrimidine extraordinar de puternic, a cărui structură chimică o puteţi consulta. Produsul este toxic pentru organismul uman, este carcinogen, reproductiv şi dezvoltă toxicitate, neurotoxicitate, şi toxicitate acută.

Faptul că nu s-au făcut publice date concrete cu privire la efectele acestei substanţe asupra organismului uman, aşa cum ar fi fost normal să existe în orice raport de cercetare şi evaluare, este foarte îngrijorător. Dar în felul acesta nimeni nu poate fi făcut responsabil de efectele grave care ar putea să apară mai târziu la oameni în urma consumării alimentelor care au fost injectate cu INITIUM.

Este foarte dubios faptul că raportul de evaluare pe care se bazează concluziile Autorităţii Europene pentru Siguranţa Alimentară (EFSA), NU fusese analizat în mod independent şi de alţi cercetători – aşa cum o cer normele – la momentul la care aceştia au tras concluziile şi au dat recomandarea. Acest lucru este menţionat chiar în raportul respectiv:

Deoarece raportul de evaluare nu a fost încă analizat şi de alţi cercetători, concluziile la care s-a ajuns în urma rezultatelor obţinute trebuie să fie considerate provizorii şi vor putea fi reconsiderate o dată cu finalizarea rapoartelor suplimentare, conform Directivei 91/414/EEC.

Deci, din datele oficiale existente la ora actuală nu reiese decât că există această substanţă şi că ea va fi testată în România. În rest, trebuie să-i credem pe cuvânt pe cei de la EFSA că substanţa este inofensivă pentru organismul uman. Dar nu există dovezi clare pentru aceasta.

Modalitatea extrem de facilă şi totodată criminală prin care s-au făcut aceste recomandări, pentru introducerea acestei substanţe în circuitul alimentar fără existenţa unor studii şi evaluări riguroase prealabile, este la fel de „ştiinţifică“ precum vaccinarea oamenilor cu un vaccin netestat. Un vaccin îl mai poţi refuza… încă. Dar cum te fereşti de astfel de experimente criminale, în condiţiile în care legea cu privire la utilizarea acestei substanţe nu impune avertizarea consumatorilor…

Perspective sumbre

- în 30 de ani ar putea muri trei miliarde de oameni: unul din lipsa hranei, alte două din cauza bolilor cauzate de substanţele toxice introduse în alimentaţie
- directive: eliminarea suplimentelor naturale, a mineralelor şi a vitaminelor
- animalele vor fi tratate cu hormoni şi iradiate, iar plantele vor fi modificate genetic
- cine va folosi produse naturale va face închisoare
- usturoiul, menta şi alte astfel de plante comune vor fi considerate droguri
- medicina naturistă şi medicinile alternative vor fi eliminate treptat
- produsele alimentare BIO vor fi interzise


6 Comentários:

Crisa spunea...

Si noi ce putem face?

eu , tu, vecinul? prietenii??? ce putem face?!?!?!?!?!?!?!?!?!? ni se prezinta zilnic astfel de stiri, sunt intrigata pana la cer in legatura cu noul codex Alimentarius, si ce pot face eu impotriva lui????cum sa scoata usturoiul? eu mananc usturoi si cu supa!

Unknown spunea...

@ Crisa:

Culturi proprii.

Un om care iubește dreptatea spunea...

Trădătorii de Dumnezeu, de neam și de țară vor să transforme România într-un fel de Auschwitz.
Nici măcar naziștii n-au făcut experiențe pe propriul popor. Nu erau așa de tâmpiți, încât să-și extermine propriul popor, așa cum văd că vor să facă acești ticăloși de guvernanți ai noștri.
Stau și mă întreb cât de ticălos, de nemernic și de criminal a fost acela care a semnat participarea noastră la acest genocid numit "Codex Alimentarius". Nu știu dacă l-a semnat Boc, dar dacă îl aplică este clar în aceeași oală.
Alimente de sinteză, alimente modificate genetic, alimente iradiate – orice cretin, orice oligofren știe că toate acestea sunt moarte pentru organismul uman, sunt cancer curat.
Ăștia sunt mai criminali decât Ceaușescu. Măcar împușcatul căuta să-și mărească turma de sclavi, nu s-o extermine.
Biserica de ce tace, atunci când turma este în pericol de moarte? A , uitasem, prea nefericitul Ciobotea se bate pe burtă cu guvernanții și se ia la întrecere cu ei, care extermină mai repede, el credința sau guvernanții poporul.
Nu le-ar fi rușine! Ce repede uită unii o istorie, relativ recentă, de nici 20 de ani.
Alo, Boc cel mic, să nu-ți fie ție încadrarea la genocid împotriva poporului român! Îți propun ție și președintelui țării să faceți niște vizite pe la spitalele din București, secțiile de oncologie și de chirurgie, ca să vedeți bolnavii de cancer, foarte mulți de vârste fragede. Situația este deja gravă, ca urmare a politicii voastre iresponsabile privind aditivii alimentari, E-urile. Aveți deja mâinile pătate de sânge de copii nevinovați.
Flăcările iadului o să vă mănânce, dacă nu vă treziți acum în ceasul al doisprezecelea, iar familiile voastre, dacă nu se vor îmbolnăvi și ele, vor fi ajunse de blestemele muribunzilor aflați în fază terminală pe paturile de spital.

Anonim spunea...

claudiu, nu pot sa cred ca solutia ta e sa cultivam ILEGAL usturoi in pivnita la lumina de bec. cum sa facem ceva ILEGAL? sa devenim ilegali? nu se poate asa ceva!!! ilegal este ceea ce liota de masoni, bancheri si cainii lor vor sa faca in ROMANIA. omul care iubeste dreptatea zice si el ca iudele vor fi mancate de flacarile iadului. HELLOOOOOO!!! cand or sa inteleaga romanii cu totii ca de fapt si dreapta si stanga SUNT creaturile diavolului? psd, pdl, pnl si ceilalti ce se joaca cu puterea de-a ba e a mea ba nu e vor sa va omoare oameni buni!!! si noi sa stam la bec in pivnita privind cum creste usturoiul? sau sa ne rugam la dumnezeu sa ii fulgere pe nenorociti? nu fratilor, puterea e a voastra. banda asta de masoni, illuminati, bancheri evrei sau cum vreti sa ii mai spuneti trebuie oprita sa faca ce vrea sa faca. chiar daca incep sa cultive abominatiile lor voi ii puteti opri fie prin necumpararea niciunui gram de legume tratate cu noua otrava fie pur si simplu prin sabotarea culturilor respective daca ele ajung pe camp. in flacarile iadului sa arda cartofii lui base, rosiile reginei angliei, morcovii celei a olandei, broccoliul prim ministrului italiei, castravetii presedintelui negru (nu afro-american ca nu mai are nicio legatura cu vechii sclavi) etc etc etc. oamenilor nu e de gluma si trebuie sa intelegeti asta. trebuie sa deschideti ochii si sa vedeti adevarul care e in carti si in filme de zeci si chiar sute de ani. incepand de la cea mai nevinovata (oare?) poveste alice in tara minunilor si pana la ultimul mare succes cinematografic avatar. nu se vede in clar ca dupa gandhi, bob marley, john lennon, lady diana acum urmezi tu, eu, noi?

Unknown spunea...

@ Anonim:

Pe terenul meu fac ce vreau. Ilegal ar fi daca as vinde.

In alta ordine de idei, legumele tratate cu substanta otravitoare nu vor fi marcate ca atare, asa ca nu le poti deosebi.

Anonim spunea...

si asta o sa fie actiunea noastra? sa ne crestem ceapa? si dupa un an doi grau, porumb, tutun etc? daca sa vinzi usturoi o sa fie ilegal atunci cum o sa fie legea pentru marea noastra majoritate? legala? imi place ca toata lumea vorbeste si ramane in stadiu de contemplare pasiva. ia sa mearga 3-4 sute de oameni la ministerul agriculturii si sa blocheze accesul
cu sute de oameni intansi pe jos in fata jipanelor?
ia sa se sparga niste geamuri ca sa vina politia si teveul etc etc.