joi, 29 octombrie 2009

Ion Coja confirmă că lucrează cu foşti securişti

Profesorul Ion Coja încearcă, pe site-ul său, să explice de ce i-a fost respinsă candidatura la preşedinţia României şi scoate porumbelul: vinovat este un fost colonel de Securitate. Omul i-a adus dlui Coja un mare număr de semnături, pe care însă profesorul nu le-a verificat, iar jumătate din liste nu erau cu semnături originale, ci fotocopii color. BEC a sesizat măgăria şi l-a oprit pe dl Coja de la candidatură. Dl Coja nu-i dă numele securistului, ci, deocamdată, doar iniţialele, P.D. Procedează aşa pentru că nu ştie încă dacă fostul securist l-a sabotat sau a fost doar indolent. Mai cercetează şi ne va comunica rezultatul. Poate atunci ne va spune dl Coja şi de ce a avut atît de mare încredere într-un fost securist. Păi, se poate? Tocmai domnia sa, care este bănuit că a fost infiltrat de Securitate pe lîngă Petre Ţuţea şi care propagă un mesaj naţionalist-comunist ce trăsneşte a Săptămîna Securităţii?

6 Comentários:

Donkeypapuas spunea...

Dar de ce nu vă ocupaţi de lucruri cu adevărat grave? De exemplu de faptul că funcţionarii instituţiilor de stat conduse de PDL au fost obligaţi să semneze pe listele candidatului Băsescu. Cei care nu au vrut să semneze au avut de suferit. Asta e important, nu faptul că unui individ (fie el şi Ion Coja)care ar fi avut la alegeri maxim 1% i s-a refuzat candidatura.

Claudiu Târziu spunea...

@ ...paupuas:
Pentru ca nu am informatii despre asta. Daca aveti informatii si dovezi, nimic nu va impiedica sa le faceti publice, sa alertati presa, sa reclamati la forurile internationale, sa va legati cu lanturi de protile Cotroceniului si, la rigoare, sa faceti greva foamei... In conditiile in care faceti dovada afirmatiilor dvs - si aceste nu sint doar niste bazaconii aruncate la derutat electorala -, eu unul va sustin.

Donkeypapuas spunea...

Păi să vă dau un fir pe care să-l urmăriţi: funcţionarii publici din cadrul primăriilor de sector (cele conduse de PDL, se înţelege).
Vă reamintesc de "informaţiile şi dovezile" făcute publice de nişte colegi de-ai dumneavostră din presă (sau nu lucraţi în presă?), vorbesc despre cei de la Gazeta Sporturilor. N-am auzit ca vreunei ministrese să i se fi aplicat pedeapsa din ameninţarea lui Băsescu de amu vreo câţiva ani: "O împuşc cu mâna mea!". O fi vrut să spună altceva.
Dar deh, partizanatul din fire...

Claudiu Târziu spunea...

@ papuas:

Ce-are una cu alta?
Si de unde ati scos-o pe asta cu partizanatul?

karenin spunea...

hotia-i mare, pot sa vad asta si numai dupa cati bani baga pdl in publicitate pt. basescu. se vede ca au control in teritoriu si ca se strang cotizatiile disciplinat. se vede si putina disperare, doar ei stiu de ce... ;)

Anonim spunea...

completare la art.despre Coja.Nu numai ca a fost pacalit de unul dintre ai lui,stiind ca este unul dintre cei mai oportunisti asa zisi oameni politici pseudonationa- listi,dar a inselat multi creduli care au crezut in sinceritatea sa. Unul dintre ei,un pensionar care din propria pensie,cu multe greutati a reusit sa scoata OPERA POLITICA COMPLETA -M.EMINESCU,in doua volume,din care o mare parte au fost confiscate de COJA,sub motivul ca vezi Doamne,acestea au fost donate vetrei romanesti,sepa- te demult de adevarata VATRA,sa nu mai vorbim ca domnia sa nu-i chiar atat de ignoranta fata de cel care a fost studentul sau IOAN PETRU CULLIANU,de multe ori laudandu-se ca atat inainte de '89 cat si dupa a fost sustinut datorita pregatirii sale penetrarea cercurilor de cultura a romanilor din exil,chipurile dupa '89 dandu-se aparatorul si sustinatorul legionarilor...(no comment)