vineri, 30 octombrie 2009

Diseară vorbim despre minuni, pe B1Tv

Diseară, începînd cu ora 20.00, sînt invitat să particip la o ediţie despre Miracole ascunse a emisiunii "Trenul vieţii", realizată de Liana Stanciu pe postul B1Tv. Alături de părintele Vasile Ioana, de la biserica "Sf. Nicolae dintr-o zi" din Bucureşti, drd. George Păunoiu, asistent la catedra de Morală a Facultăţii de Teologie Bucureşti şi teologul Danion Vasile, voi vorbi despre minunile care ni se întîmplă astăzi, noii mărturisitori şi semnele dumnezeieşti legate de sfintele lor moaşte, valoarea pelerinajelor, nevoia de miracol a oamenilor etc. Sper să fie o emisiune folositoare duhovniceşte.

10 Comentários:

Anonim spunea...

Doamne ajuta, frate Claudiu!
Ma bucur foarte mult pentru ca ai reusit sa aduci pe un post de televiziune cunoscut si cu mare audienta o asemenea tema foarte importanta pentru memoria acestui neam.
Este a doua emisiune la care sunt invitati oameni de mare demnitate morala crestina si este o mare bucurie sufleteasca sa va ascult.
Bunul Dumnezeu sa te lumineze si sa te intareasca in aceasta lucrare binevenita pentru memoria acestui neam atat de greu incercat.
Doamne ajuta!

Unknown spunea...

@ Anonim:

Multumesc pentru aprecieri si urari, dar initiativa acestei emisiuni ii apartine Lianei Stanciu. Eu sper ca Dumnezeu sa ne lumineze pe toti sa spunem ceea ce e de spus. Si nici atunci nu va fi meritul nostru, pentru ca Dumnezeu lucreaza prin oameni...

Anonim spunea...

daca si Danion Vasile e te-olog, atunci traim in suprarealism; poate olog de minte...

Unknown spunea...

@ Anonim:

Ce bine e sa injuri in anonimat, nu?
Pai, da, Danion e teolog, nu numai pentru ca a absolvit teologia, dar si vorbeste/scrie despre Dumnezeu, ca asta inseamna. Si, dupa cite se vede, are succes. Putem sa nu fim de acord cu tot ce spune el, ca nimeni nu e infailibil in ortodoxie, dar n-are rost sa-l jigniti. Macar sa faca fiecare dupa puterea lui pentru credinta si spre slava lui Dumnezeu, ca s-ar schimba lumea.

Anonim spunea...

cititi si aici sa vedeti productia de teologi, pe banda rulanta:

http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/873765/Romania-produce-de-zece-ori-mai-multi-teologi-decat-in-89/

lasati-o balta cu danion vasile, repeta niste formule si ii citeste pe catolici "ca sa ii combata" (cata prostie!!!!)

ilie spunea...

@anonim 15:36

Articol de 2 bani ca si comentariul dvs.
Teologi (preoti, profesori si altii) chiar nu sint destui. Ca or fi in medie de o calitate slaba, nu e specific lor ci chiar tuturor oamenilor.

Bloggoslovul spunea...

Stiati ca in Romania sunt 14 facultati de Teologie, in vreme ce Rusia are numai 3 si Grecia numai 2? Pai cum sa nu se faca inflatie si sa nu dea danionii pe dinafara?!
Din toti profesorii de la 14 facultati n-ai putea face un corp profesoral ca lumea nici macar pentru una singura! Ce sa mai vorbim de studentii agramati si sfertodocti, cu care s-a asigurat deja facerea de ras a ortodoxiei romanesti pe cel putin 40 de ani?
Iar Patriarhul motaie de 2 ani in barlogul lui caldicel si nu stie alceva decat sa puna biruri!

Dumitză spunea...

exista vreun link unde se poate urmari emisiunea?Daca da, va rog faceti un update la postare si treci acolo

Unknown spunea...

@ darie

Deocamdata, nu. Cind va fi, daca va fi, o sa fac update!

Dumitză spunea...

multam anticipat