marți, 1 decembrie 2009

Perle marca Vanghelie. Care este

Iată cine garantează pentru (şi îl coordonează pe) Geoană.

1. Nu exista fiinta umana, fie ca locuieste in Africa, in Asia sau in Rahova, care sa nu fi vazut un film, sa nu fi rupt o floare, o fata sau un baiat, dupa cazul care este fiecare.
2. Numai cine nu lucreaza nu poate sa i se impute ca poate sa fie si mici greseli, dar nu astea.
3. De cand ma stiu eu copil, ma urcam in pom si mancam corcodusi.
4. Cine nu are loc de mine… nu ma intereseaza… sa se inghesuieste!
5. Acel tanar care s-a transformat in 300 este vorba de unul singur.
6. Soarta mea a fost hotarata de destin.
7. Vocea mea se va face auzita oriunde. Si pe sub apa.
8. Sunt oameni tineri, oameni care sunt prezenti aici in fata si pe care vreau sa le multumesc.
9. In ultimii cinci ani este anormal sa mergem cu masinile si cu transportul in comun care mergem.
10. Deci prezenta mea e datorita starii Bucurestiului in care ne aflam.
11.M-am saturat sa facem dosare noi lor si noi noua.
12. Tre sa vedem cum putem sa rezolvam o parte din problemele romanilor si nu cu asemenea formule de a spune ce tre sa invete romanii si unde gasesc pe goagal, gagal cum, gugal gagal gulgal asa. Unde gasim papadia unde gasim nu stiu ce si unde ne interesam de Herodot.

5 Comentários:

Anonim spunea...

Pentru cine mai are indoieli...mai mult decat lamuritor!Daca soarta lui a fost hotarata de destin a noastra oare de cine o fi fost hotarata de toti analfabetii si lichelele fac cartile?!!! Noroc ca mai avem simtul umorului...
A.

alexander spunea...

cetatenii fara discernamant politic asteapta de la tine si poze cu autograf de la lansarea unei carti de hermeneutica Elena U. :)

filat in pont spunea...

Neaparat si maxime si aforisme de la EBA, parlamentar european si subtila intelectuala, o fata ale carei buze frematande fac sa pornesca, fara a fi atinse, claxoanele din Dorobanti. Fata lui Basescu? Mai conteaza?

Unknown spunea...

@ alexander:

Astept cartea cu pricina, ca s-o recenzez :D

@ filati in pont:

O deosebire esentiala intre Vanghelie si EBa, desi pe nici unul nu-l da mintea afara din casa: primul e papusarul lui Geoana, a doua e doar fata lu tata. Mai clar: unul controleaza un posibil presedinte, iar nu se poate controla nici pe ea.

filat in pont spunea...

Mai e o diferenta esentiala. Unul este o rusine nationala, alta este o rusine internationala. A se citi Associated Press in articolul "De astfel de oameni are nevoie Parlamentul European?". Sigur un articol mincinos, platit de SOV si Patriciu si mosit in trustul Antena :) Un pas atat de mic de la Hrebenciuc jr. la SIDA...