miercuri, 20 mai 2009

Organizatorii Marşului pentru Familie sînt ameninţaţi cu moartea

Cu o noapte în urmă, eu şi Rafael Udrişte am primit cîte un mesaj de ameninţare cu moartea pe e-mail-uri şi pe telefoanele mobile. Textele sînt identice şi venite de la aceeaşi adresa de e-mail şi respectiv de pe acelaşi număr de telefon. Ni se cere să renunţăm la Marşul pentru Familie de vineri, 22 mai, ora 17.00, sau vom fi omorîţi.

Mesaj pe telefon:

"Anulează marşul familiei sau vei plăti cu viaţa. Suntem cu ochii pe tine. Satan să te aibă în pază."

Mesaj pe e-mail:

"Asculta la noi Islam nu sta degeaba, noi punem bomba la voi ca Mare este Mohammed si Adevarata Lumina de la el vine.
Sa vad cum scapa Isus profetul la voi!
Nu faceti marsul familiei ca Mohammed nu de acord cu asa ceva!
Bomba cu cuie in fata sa va ramaie!!! Grija la baiatul in negru!"


Am fost ameninţaţi noi probabil pentru că sîntem indicaţi drept persoane de contact pe comunicatul de presă în care am anunţat marşul.

Ieri am făcut o mică investigaţie şi i-am dat de urmă "atentatorului". Autorul textului de pe telefon este acelaşi care a trimis şi ameninţarea pe e-mail. Nu vom divulga informaţiile legate de identitatea sa, întrucît nu vrem să încurcăm ancheta poliţiei. Urmează să facem o plîngere penală, nu pentru că ne-am teme, dar trăim într-o ţară în care astfel de tentative de intimidare sînt pedepsite.

Deocamdată vă pot spune că tînărul ameniţător este un homosexual declarat şi un activist pentru drepturile homosexualilor.

Homosexualii n-au înţeles că noi milităm pentru valorile familiei normale, tradiţionale, nu contra homosexualilor. Propaganda homosexualităţii este doar una dintre bombele puse la temelia familiei tradiţionale.

UPDATE

Recomand şi articolul Cum îşi apără homosexualii "drepturile", de pe site-ul Presa Ortodoxă.

UPDATE 2 (21 mai 2009)

Astă noapte am primit un al doilea mesaj pe e-mail, şi eu, şi Rafael, în care autorul ameninţărilor îşi cere scuze. Mesajul este venit de pe aceeaşi adresă de e-mail şi confirmă rezultatul micii noastre investigaţii de acum două zile. Noi îl iertăm. Personal, nu voi înainta plîngerea penală, dar, dacă autorităţile se autosesizează, le stau la dispoziţie cu toate informaţiile, pentru că acum e vorba de credibilitatea mea. Să nu creadă cineva că ameninţarea este vreo făcătură pentru autovictimizare. De aceea public şi mesajul de mai jos, care nu mai intră la capitolul confidenţialitatea corespondenţei:

"Stimate Domn Claudiu Tarziu,
Ma numesc Razvan si sunt cel care v-a amenintat. Imi cer mii de scuze pentru gestul necugetat, eram beat si nu am realizat prea bine ce fac.
Nu este dreptul meu sa amenint pe nimeni, si nici nu am mijloacele necesare de a pune in practica vreo astfel de amenintare.
Sunt student si nu as avea de unde sa platesc amenda exorbitanta pe care probabil ca voi fi condamnat sa o primesc.
Imi scuze din nou, realizez ca am facut o greseala imensa si ca la fel cum homosexualii au dreptul de a protesta in public, la fel si dumneavoastra aveti dreptul de a nu fi de acord cu cererile acestora.
Mentionez ca nici macar nu sunt in Romania, si nu sunt implicat in vreun fel in organizarea Gay Festului.
Doar ca m-a durut enorm sa vad ca in singura saptamana din an in care homosexualii romani (dintre care fac si eu parte), in singura saptamana din an cand avem voie sa ne sarbatorim identitatea, exista nu unul ci doua marsuri impotriva noastra, cu toate ca si eu sunt cetatean al Romaniei, si ar trebui teoretic sa am aceleasi drepturi ca dumneavoastra.
Va asigur ca va sustin dreptul la libera exprimare, va respect si imi pare foarte rau pentru greseala facuta.
Va rog nu inaintati plangerea politiei!
Cu multumiri,
Razvan P."


UPDATE 3

În jurnalul de la ora 12.00 de azi, de pe B1Tv, a fost dată o ştire pe subiectul postat aici, ştire în care este inclus un sincron cu mine. Reporter: Ioana Ţigănilă.

UPDATE 4 (21 mai 2009)

Homosexualii îi ameninţă cu moartea pe organizatorii marşului de vineri. Altermedia dă şi identiatea făptaşului.

12 Comentários:

Dan Gheorghe spunea...

valorile poporului roman trebuie aparate. prea multe "importuri" ne-au invadat in ultimii 20 de ani. prea mult snobism circula printre noi. sa fim oameni, sa fim romani - e timpul sa ne amintim de aceste valori!

Vania spunea...

Măcar după condamnare sperăm să aflăm date despre derbedeu...

Iuliana spunea...

Ma bucur ca nu v-a putut intimida, chiar daca nu e de glumit cu astfel de amenintari. Domnul sa va aiba in paza! Cauza este dreapta, iar lupta necesara. Fara curaj nu se afirma nicio valoare autentica.

Anonim spunea...

Glume proaste. Nu par a fi deloc serioase acele amenintari. Autorii insa merita sa fie condamnati la cateva zile in folosul comunitatii.

Anonim spunea...

sunteti niste bigoti si niste primitivi. sa "aperi valorile poporului roman", inseamna sa instigi la ura impotriva unor oameni care nu va fac nici un rau, care vor sa-si traiasca viata, care vor sa fie EGALI in drepturi cu voi?? asta inseamna, nu? ar trebui sa va fie rusine. nu va impiedica nimeni sa aveti familii si sa va alegeti viata pe care vi-o doriti, ATUNCI DE CE simtiti nevoia sa denigrati niste oameni care nu vor decat sa se bucure de ACELEASI drepturi de care voi va bucurati. asta inseamna stat DEMOCRATIC, CIVILIZAT, CEEA CE ROMANIA NU ESTE, parte din cauza unor oameni ca voi.

Anonim spunea...

La betie omul spune multe, fiind si copil... hai sa trecem cu vederea... La 17 ani ai lui....

Anonim spunea...

dle Târziu,

nu cred ca reprezinta un real pericol asemenea amenintari, in Ro, miscarea homo este precara, galgiosi sunt activisti sutinuti de bolsevici de la BXL si de aiurea. Ma indoiesc ca un astfel de acttivist sa comita asemena tâmpenie,mai degraba cred ca este vorba de un tânar teribilist ce se distreaza.

In alta ordine de idei, mesajul dvs poate fi considerat si o facatura ptr a va victimiza, se foloseste in presa de dp 89 victimizarea, iar un asa zis mare jurnalist-blogist nu de mult s-a victimizat in speranta ridica traficul, atrage atentie asupra lui. Sper ca veti oferi si identitatea celui care va amenintat, pâna atunci eu ramân rezervat.

Sigur, va felicit pentru organizarea marsului, activisti homo trebuie sa întelaga ca ei nu reprezinta interesele homosexualilor care cred eu sunt mai discreti, îsi vad de patima lor, de placerile lor care dupa stinta mea nu se trâmbiteaza public. As recomanda juranlistilor sa faca un sonadaj in rândul homosexualilor si sa vada câti vor fi sutinatori acestor actiuni, as spune fara gres, mizerabile pe care eu le-asi interzice fara teama a fi dictator, dar;

Eu cred ca Bunul Dumnezeu va ierta multi homalai ce vor fi vazut de patima lor, fara a o trâmbita normalitate, marele pacat, grozavie contra lui Dumnezeu este aceasta trâmbitare nebuna, asta este hula de neiertat impotriva Sfântului Duh, as atrage atentia celor ce sunt atinsi de acest pacat, si, vor ceti acest mesaj, sa ia bine seama ptr ca nu este de joaca,iar timpul a intrat tare, tare rau la apa. Mai atrag atentia homalailor asupra altui aspect, na, le profetesc

Dupa terminarea treburilor cu voi, urmeaza sa fiti din nou vânati, ucisi de ceei care azi va sutin drepturile, nu religiosi va vor ucide bestial in P-ta Publica ci amici vostri de azi. Va dau si termen, adica va profetesc si timpul, nu vor trece 5-7 ani si homosexualismul va fi dur condamnat, nu de religiosi ci de puterea politica care va conduce lumea atunci. Asa ca aveti mare grija ...

Anonim spunea...

De ce suntem bigoti anonime? Ce are democratia cu legile naturi puse de Bunul Dumnezeu la baza vieti pe pamânt? Democratia care lezeaza legile lui Dumnezeu nu este democratie ci demonie, nu doar religiosi condamna practicile deviante constatate numai la om, nici macar animalele nu s-au coborât atât de jos, pe când omul.. vai de el... in ce hal la adus diavolul, mai corect spus

departarea de Dumnezeu duce la lasarea de izbeliste, urmat de pornirile inimi.

Sodomismul oficializat, trâmbitat nebuneste atrage si consecitnele de rigoare, incalcarea unei legi naturale provoaca bulversari, vezi clima ce a luato razna tot datorita omului. Pacatul cel mai grozav nu ar fi devierea in sine, ce poate fi iertat-vindecata de Bunul Dumnezeu ci faptul ca aveti curajul sutine raul -bine ci binele -rau, asta nu vi se va ierta cu usurinta de catre Dumnezeu ptr ca voi huliti contra Sfântului Duh.

De crestini veti scapa curând, institutia bisericeasca va sutine si ea la greu, ba in unele biserici activisti homo au avut nebunia intra pâna in Sfântul Altar. Veti ramâne aici pentru a trage consectinele acestei democrati, a carei prime victime asa cum spuneam in mesajul anterior vor fi homalai. De crestini, religiosi veti scapa fff curând, dealtfel ati si scapat, biserica a iesit din istorie, ea este deja intrata in catacombe, institutia numita biserica este in mâna uneltelor diavolului, deci ai oamenilor vostri, care de mult au facut legamânt cu draci ce dantuiesc in Sfântul Altar, din pacate... nu ptr crestini ci ptr voi..

In cel mult 10-15 ani veti cauta crestini, religiosi ptr ca numai prin acest segement va veti putea organiza, apara impotriva dictaturi monstroase ce se va pune global, va intrece stalinismul in atrocitati iar voi homalai sunteti oile negre folosite pentru as intari puterea acel diavol cu chip de om... Ma uimeste orbirea voastra ptr ca acel sistem este lânga voi, se gaseste zilnic si pe buzele voastre... sistem ce nu acepta devierile homo... segement folosit ptr provocarea haosului ptr ca bestia sa vina si face ordine, impune mondial... Asta lucratura trebuie vedea voi, nu bieti crestini care sunt obligati striga adevarul fie ca va place fie ca nu va place, crestini sunt singuri care va inteleg caderea, durerea, singuri care va si iubeste, singuri ce va pot apara eficient, nu crestini v-au prigonit, nu crestini v-au bagat in puscari, eu nu am auzit ca un crestin sa intre incasa unui homalau si arda.... Deci, aveti pus inainte un fals dusman impotriva caruia luptati, fara suces, va asigur. Ah, sigur, puteti ucide un crestin, interzice manifesta, insa

consectinele tot voi le veti trage, iar acelea vor fi tare,tare dureroase ptr voi si urmasi vostri.

Va atrag atentia asupra unui aspect, Hristos nu acentueaza ca vom fi judecati ptr orce pacat ci ptr orce vorba. Ar fi timpul ca sa va înteleptiti si macar sa va aptineti da liber limbi atâtor hule. Daca nu puteti scapa de patima , macar aveti decenta a nu o trâmbita ca normalitate, aceasta hula este grozava inaintea lui Dumnezeu. Marsul crestinilor, postarile de aici si de pe toate blogurile vor fi marturie impotriva voastra, cum pot fi si trezevie, dea Bunul Dumnezeu macar unul sa se trezeveasca si capete Mila lui Dumnezeu, ca un singur suflet mântuit este mai valoros decât o lume intreaga...

In rest, eu nu va judec patima, nu am sa cer arderea voastra pe rug, iar daca un religios ar incerca sa va ucida eu v-asi apara dreptul la viata fie si asa pacatos -scârbos cum il defineste Sfânta Scriptura si nu numai, insusi constinta ne spune raspicat ca este pacat , scârbosenie aceasta sodomie mai ales publica.

Eu pentru voi nu ma mai rog, ptr ca pacat as face ruga ptr hulitori impotriva Sfântului Duh, insusi Domnul ne zice sa nu ne rugam, va atrag atentia asupra acestei chichite a caror consecinte nu le doresc nici dusmanilor mei. Este vremea voastra, dar ovreme fff scurta, ea se va inchide fff curând, asa ca ar fi bine sa va întelptiti...

Anonim spunea...

Alta Anonima

Homosexualii ar trebui sa incurajeze familia normala, si SA MILITEZE PENTRU DREPTURILE FAMILIEI. Daca familia din care ei fac parte, ar fi fost o familie normala, EI nu ar fi ajuns sa fie oameni cu probleme psihice, oameni cu deviatii sexuale. Ei nu s-ar fi confruntat cu problemele actuale, nu ar fi ispititi sa lupte impotriva normalitatii.

Cred ca orice om cinstit cu el insusi isi verifica starea in care se afla: de unde vin eu, unde merg, de ce sunt eu asa, cine m-a adus in starea asta?


" În DSM (Diagnostic and Statistic Manual of Mental Disordres – Manualul de Diagnostic şi Statistică al Bolilor Mentale), homosexualitatea este pentru prima dată scoasă din clasificarea care o încadra la perversiuni sexuale majore. Astfel, în DSM-I din 1952, homosexualitatea devine o tulburare de personalitate sociopată, una dintre multiplele forme de deviaţie sexuală.

Din 1952 homosexualitate si-a schimbat de multe ori "denumirea". Ea insa ramane aceeasi. Familia si drepturile familiei trebuie sa ramana aceeasi de la Hristos incoace.

Chiar daca nu recunoastem Sodoma si Gomora, asta nu inseamna ca ele nu au existat!

Pace fratilor!

Doamne ajuta

manu spunea...

Sunt homosexuali, le place ca sunt, treaba lor. Dar de ce sa ma agreseze pe mine cu marsuri, cu imbracaminte desuchiata, cu maniere obscene.N-au decat sa fie homosexulai in casele lor. daca si cei normal sexual s-ar exiba ca acestia , unde am ajunge? Si ce drepturi vor, nu pricep. Sa se casatoreasca. dece ?Patima lor acceptata ,le da o placere in plus? sau ce?Este o maniera a occidentului, dupa care ce am mai tanjit, sa ne satanizeze.Sanu fie!

Anonim spunea...

Mda, se pare ca Razvan P. recidiveaza. Nu zic ca a mai amenintat cu moartea, dar un amic de-al meu a depus plangere penala pentru calomnie. Pe Razvan P. tare il deranjeaza toti care nu au opiniile lui si apoi se apuca sa faca ce face, uneori peste limita legii.

I.B. spunea...

Nu e ruşinos să fii normal.