luni, 25 mai 2009

"Marşul pentru Familie" a invitat la respectarea valorilor româneşti


Comunicat de presă

Vineri, 22 mai 2009, Alianţa Familiilor din România, Forul Ortodox Român şi Federaţia Pro-Vita din România au organizat în Capitală o manifestaţie pentru afirmarea şi promovarea valorilor vieţii şi familiei.

La manifestaţia desfăşurată între orele 17 – 19 pe traseul Ateneul Român - Calea Victoriei - Piaţa Naţiunile Unite - Dealul Patriarhiei au participat peste 1000 de persoane din toate categoriile sociale, atât creştini ortodocşi cât şi credincioşi ai cultelor creştine minoritare.

Cele trei structuri civice organizatoare ale „Marşului pentru Familie” au dorit să tragă un semnal de alarmă asupra unor aspecte îngrijorătoare ale societăţii româneşti după Revoluţia din 1989. Instituţii fundamentale ale poporului român, căsătoria şi familia au fost atacate şi trivializate pe multiple căi, cu concursul unor canale mass-media şi cu participarea mai mult sau mai puţin pasivă a politicienilor aflaţi la conducerea ţării. Avorturile, divorţurile, violenţa în familie, promiscuitatea sexuală şi concubinajul, alături de propaganda homosexualităţii au slăbit familia, care reprezintă baza oricărei societăţi.

Pentru că „Marşul pentru Familie” a fost organizat în timpul campaniei electorale pentru alegerile unionale din 7 iunie, organizatorii au reamintit politicienilor că au datoria morală să respecte şi să reprezinte valorile celor cărora le cer votul şi cu ajutorul cărora speră să ajungă în Parlamentul naţional sau în cel unional.

Participanţilor, dar şi altor cetăţeni aflaţi pe străzile Bucureştiului, li s-au împărţit materiale conţinând o analiză a candidaţilor la alegerile unionale, după criterii de aderenţă la valorile familiei.



1 Comentário:

Ilie CATRINOIU spunea...

Domnule Tarziu, pe viitor ar trebui sa nu mai cereti nicio "binecuvantare" de la acesti bolsevici din Sinod care sufera de provincialism.

Aceste elemente din Sinod, in frunte cu domnul Daniel Ciobotea, cer interzicerea manifestatiilor publice ale crestinilor asa cum ordonau pe vremuri episcopii de la care a invatat "meserie". Pt ca ei, de la Cuza incoace, sunt functionari publici, meseriasi, nu soldati ai Bisericii.

Sunt scarbit de aceste elemente. Nu stiu decat sa taca in complicitate cu oamenii puterii. "Sa nu se supere puterea"!

Comunicate de presa impotriva crestinilor stiu sa scrie, dar comunicate de presa impotriva politicienilor care voteaza pentru casatorii-gay la Parlamentul European nu stiu sa scrie. Mi-e scarba!