joi, 2 decembrie 2010

Povestea părintelui Nicolae Tănase de la Valea Plopului, tatăl a 328 de copii

Pro TV reuşeşte să mă suprindă plăcut tot mai des, în ultima vreme. Ieri a difuzat o serie de reportaje despre români excepţionali, între care şi cel pe care vă invit să-l vedeţi mai jos. Acesta e un mod exemplar de a sărbători Ziua Naţională.

4 Comentários:

Anonim spunea...

Ei Claudiu, nimic nu se face fara un rost.:) Nu vezi ca in ultima vreme nu mai e rusine sa fii roman? Nu vezi ca incep televiziunile sa mai arate si oameni normali, oameni de bine? Si-au dat seama si ei ca daca mai dau multe stiri gen cele de la orele 17 sau divertisment gen Ciao Darwin vor da faliment. By the way, ai vazut ce de voci se ridica acum in favoarea Moldovei si a unei uniri? Si ce aflux de societati care isi deschid filiale/sucursale/birouri peste Prut? The times they are a'changing ;) Licuriciu a dat green light.

Unknown spunea...

pt. Vald:

Am observat şi eu asta. Însă nu ştiu dacă e cu voie de la "licurici". Mai degrabă cred că e o disperare care le aduce şefilor din presă mintea românului cea de pe urmă :)

Iulian Capsali spunea...

Sa-i dea Dumnezeu parintelui Tanase putere ca sa duca aceasta lupta cu moartea, mai ales cu moartea sufletelor celor care nu mai vad decat propriile interese. Este un monument de duhovnicie lucratoare si un model de ortodox (ca tot ne plangem de lipsa de modele).

Anonim spunea...

Claudiu, scuze, am scris repede si am uitat sa dau ENTER pentru paragrafe. Chestia cu licuriciu era strict legata de Moldova.