luni, 13 decembrie 2010

Invitaţie la prima întîlnire a Formulei As cu publicul său din Bucureşti. Plus: concert de colinde vechi

Dragii noştri,
Vă poftim la întâlnirea dedicată revistei, în care realizatorii și redactorii ei vor dialoga, față în față, cu publicul cititor. Întâlnirea cu cititorii din București este prima, în “istoria” de aproape 20 de ani a revistei. O așteptăm cu emoție, dar ne punem și mare nădejde în ea, având în vedere că aproape jumătate din tirajul “Formulei AS” se “topește” în Capitală. Bune sau rele, dar obligatoriu deschise și sincere, dulcișoare sau mai acruțe, vă așteptăm opiniile cu răsuflarea oprită, pentru că de ele depinde dialogul nostru viitor și, deci, viața revistei.
                Concertul de colinde va fi unul cum n-ați mai ascultat până acum. Cu o condiție: să vă placă muzica “neumblată”, cântecele arhaice românești. Colindătorii sunt în număr de trei, precum vestiții Crai de la răsărit, și tot ca și craii, vestesc cea mai mare sărbătoare a lumii: NAȘTEREA LUI HRISTOS.
                Despre colindătorii pe care vi-i aducem în dar citiţi amănunte în paginile revistei noastre, în interviul oferit colegei noastre Corina Pavel de una dintre cele mai mari horitoare ale Ardealului: Lenuţa Purja.  
             
            Vă așteptăm, cu toată bucuria și dragul din lume,
VINERI, 17 DECEMBRIE, la ora 18:00,
 în sala Studioul “Horia Bernea” - Muzeul Țăranului Român
Şos. Kiseleff nr. 3, sector 1, Bucureşti.

Intrarea se face pe bază de invitaţie. Doritorii sunt aşteptaţi să le ia de la redacţie, str. Alexandru Constantinescu nr. 53, et. 1, ap. 2, sector 1, Bucureşti, în zilele de marţi, 14 decembrie, şi miercuri, 15 decembrie, între orele 11.00 şi 15.00.

Seja o primeiro a comentar