luni, 5 octombrie 2009

Serviciile secrete ruse incearca sa-l compromita pe premierul Vlad Filat

Asa cum anuntam duminica 4 octombrie, serviciile secrete ruse, utilizand o filiera ucraineana dar si "cutii de rezonanta" din Romania si Basarabia, pregatesc o actiune de compromitere a Primului Ministru basarabean Vlad Filat. Acesta va fi acuzat ca este agent al Serviciului Roman de Informatii (SRI), in acest sens, regizorii compromiterii fabricand un angajament al acestuia catre SRI si o Fisa personala, apartinand ofiterului recrutor, in care sunt descrise o serie de informatii despre Vlad Filat, caruia i se atribuie nume de cod « Kant ».
Specialistii consultati de noi au confirmat ca operatiunea este una tipica de compromitere a unui lider politic, iar documentele sunt falsuri.
Si mai vrea ceva operatiunea ruso-ucraineana si anume sa faca sa se creada ca orice lider basarabean care a studiat in Romania a fost recrutat de serviciile romanesti. In felul acesta incercand sa dea o lovitura multipla. Pe de o parte descurajarea tinerilor basarabeni si romani din Ucraina sa vina la studii in Romania, iar pe de alta parte sa justifice discriminarea la care sunt supusi cei ce au diplome de studii din Romania, in special in Ucraina.

Seja o primeiro a comentar