sâmbătă, 20 martie 2010

O nouă minune a sfinţilor de la Aiud

Aseară, la Iaşi s-a petrecut o nouă minune: sfintele moaşte ale mărturisitorilor de la Aiud au izvorît mir, cu bună mireasmă, în timp ce erau cinstite de cei prezenţi la o conferinţă ţinută de Danion Vasile. S-a întîmplat exact la un an de cînd, tot la Iaşi, moaştele sfinţilor de la Aiud au izvorît mir. Imediat cei prezenţi au citit, în genunchi, Acatistul Sfinţilor din Închisori.
Aflînd despre minune, Părintele Iustin Pârvu, stareţul Mănăstirii Petru Vodă (Neamţ), care se luptă de mult pentru recunoaşterea sfinţilor închisorilor comuniste, a spus că Sfînta Parascheva vrea să confirme sfinţenia mucenicilor de la Aiud.
Vestea am primit-o chiar de la Danion, care mi-a trimis şi fotografiile de mai jos.





17 Comentários:

Anonim spunea...

Care e varsta de pensionare a Patriarhilor? Danion Patriah!

Pantomim spunea...

Danion Patriarh? Ce gluma buna. Care e varsta de pensionare a anonimilor sturlubatici?
Admir statornicia cu care lasati sa treaca opinii penibile.

Anonim spunea...

Chiar, daca paroh nu mai poti fi de la o anume varsta, Patriarh, Mitropolit Episcop, la ce varsta incetezi sa fii, batand in retragere, ca episcop-monah, la manastirea de metanie?

Dumitză spunea...

ce ciuda mie.Ieri am fost in Iasi am avut ocazie sa ajung la conferinta, dar mi-am pierdut timpul aiurea.

Luca spunea...

Cred ca Danion Vasile izvoraste mir ca numai lui i se intampla minunile astea. Mare e gradina Domnului!

Unknown spunea...

@ Luca:

Sint atitia oameni care marturisesc, totusi. Iar racla cu moastele era tinuta de un preot-monah. Chiar nu mai avem incredere in nimeni si nimic?

Anonim spunea...

Cam ce-au reusit protestantii sa faca din Sf Scriptura reuseste si Danion sa faca din Sfinti. Aista-i chestiunea!

Bloggoslovul spunea...

De ce NUMAI Daion?
De ce TOCMAI Danion?
De ce MUSAI Danion?

Paul Slayer Grigoriu spunea...

Mai fratilor, oare postarea asta e despre Danion sau despre sfintii marturisitori din inchisori? Se fac minuni pentru ca noi sa vedem, dar noi suntem prea ocupati cu polemica. O fi mai importanta.

Veronica C. spunea...

Paul are dreptate, frati crestini. De ce nu am vazut nicaieri altundeva informatia despre ce s-a intamplat la Iasi? Atat de orbi am ajuns? Sa le fie rusine celor dela Ziarul Lumina si Trinitas ca nu au spus lumii ce minuni se intampla la Iasi! Vrem mai multe informatii, Claudiu, poate si un filmulet, sa se convinga necredinciosii ca Danion Vasile e doar un martor, nimic mai mult.

Anonim spunea...

Lumina si Trinitas sunt o alta extrema. Singura presa moderata, echilibrata, de la noi, este compusa din revistele Rost( 90%), Lumea monahilor(90%), Lumea credintei(90%), Puncte cardinale(75%), Familia ortodxa ( 70%), Icoana din adanc( 70%), Atitudini( 65%) si alte cateva publicatii. Restul insemana fie zurgalai zglobii, fie ura si nesfarsita taciturnitate patriarhala.

Anonim spunea...

Claudiu, blogul tau, pe tema data, incepe sa sune cam asa:
Anunt.
Pe data de... in localitatea.... in prezenta D-lui Danion Vasile, a avut loc o minune
Si in alte dati, in prezenta d-lui Danion Vasile, s-au mai petrecut astfel de minuni, ca de pilda...
No coment!

Unknown spunea...

@ Anonim (23 martie):

Cum ati stabilit procentele? :)

@ Anonim (24 martie):

Spui "no coment", dupa ce ai comentat. Ti se pare inteligent? :)
Si daca tot ai comentat, fii explicit: care e problema? Ca am dat informatia pe scurt (adica exact ce stiam la ora aia), sau ca a fost Danion de fata?

Si ca sa nu te mai framinti nici tu, nici altii ca tine, aflati ca minuni ca aceea de la Iasi s-au petrecut si in alte parti si fara sa fie Danion de fata :) Citeste in Formula As articolul "Minunile de la Aiud", semnat de mine.

Anonim spunea...

Cum am comentat? Comentariul ar fi urmat. Sigur ca se subintelege ceva, dar asta e alta mancare de peste. Ce raspunzi tu: " Buzele noastre la noi sunt"...

Anonim spunea...

Chiar nu vedeti ca acest Danion Vasile e un psihopat religios? Ce sa mai faca el ca sa va dovedeasca dupa tot ce a facut la Iasi si la Oradea? Nu vedeti ca Ortodoxia e tarata in deradere mai rau ca la Tanacu?
Mai bine va-ti ruga pentru Parintele Justin ca e grav bolnav decat sa-l compromiteti cu Danion Vasile si cu altii ca el!

Unknown spunea...

@ Anonim:

1. Nu Danion e subiectul acestei postari.

2. Sa incercam sa ne pastram cumpatul in Saptamina Patimilor, sa nu judecam si sa traim cum se cuvine, cu mare cutremur si cu mare Bucurie, Rastignirea si Invierea Mintuitorului nostru. Este timp dupa aceea pentru limpezire. Si sa nu uitam ca Dumnezeu este prezent, deci sa nu ne facem griji, ca El ni le va descoperi pe cele trebuincioase si El va lucra astfel incit cei care cauta mintuirea sa nu rataceasca drumul.

Anonim spunea...

Asa sa ne ajute Domnul!