joi, 24 iulie 2008

Tarii cit mai multe avorturi

Romania a ucis in ultimii 18 ani milioane de copii nenascuti, dar se pare ca onorabililor nostri liberali-libertini nu le este de ajuns. Ministerul Sanatatii, sub prea-priceputa conducere a economistului Nicolaescu, este pe cale sa determine schimbarea legii astfel incit minorele cu virste sub 15 ani sa poarta face avort si cind fatul are 24 de saptamini! Avortul oricum e o crima abjecta - asta nu se mai discuta -, dar ca sa dai o lege prin care sa permiti macelarirea unui fat de 6 luni, care se poate naste si este viabil, este strigator la cer. Acum e limpede de ce s-a facut atita tam-tam pe cazul micutei de 11 ani din Neamt, violata de unchi-sau si care a avortat bine-mersi - ca si cum ar fi scapat de un bagaj nedorit - in Anglia. Caci doar Anglia permite o asemenea grozavie.
Interventia televizata din aceasta dimineata la Realitatea TV a dr. Vasile Astarastoaie, presedintele Colegiului Medicilor, a fost contrata si luata in batjocura de penibilii realizatori ai unei emisiuni de stiri de pe Realitatea TV in aceasta dimineata. Degeaba le-a dat dr. Astarastoaie argumente medicale, logice, legale, morale. In zadar a avut dr. Astarastoaie o pozitie echilibrata, de bun-simt, crestineasca si umana, Prelipcianu si Chiriac o tineau gaia-matu cu propagandapro-avort prin intrebari tendentioase si afirmatii in apararea "dreptului minorului"! Sa vedeti ce dezbatere iese de aici si ce presiuni asupra guvernului si Parlamentului ca sa adopte aberatia Nicolaescu. Nu e intimplator ca virf de lance al acestei noi campanii se profileaza tot postul Realitatea TV, cel care a dus si o propaganda desantata pro-homosexualitate. Nu e limpede nici acum ca se urmareste distrugerea familiei si a valorilor traditionale? Ce presa ticalosita avem!
Dar nici Biserica nu reactioneaza pe masura. In timp ce pe agentiile de presa venea stirea despre avrotul pina la 24 de sptamini, Patriarhul Daniel si ministrul Nicolaescu semnau un protocol de colaborare. Oare l-o fi intrebat, macar intre patru ochi, PF Daniel pe Nicolaescu ca e cu noua sa initiativa? Ma asteptam ca PF Daniel sa spuna vreun cuvint despre asta inclusiv in conferinta de presa. Mai sper intr-un comunicat astazi din partea Patriarhiei./Ordin_MSP_ANDPC_proceduri_de_interventie_2008.doc

14 Comentários:

Razboi intru Cuvant spunea...

Cred ca speram degeaba, Claudiu. Nu cred ca am uitat niciunul dintre noi pozitia purtatorului de cuvant al Patriarhiei, pr. Stoica in cazul respectiv. Si cred ca nu-ti imaginezi ca vorbea de capul lui. Si poate nu stim nu stii ca la ziua PF Daniel, printre putinii care au venit sa-l felicite s-a numarat taman Madam Teodora Bertzi, avocata cea mai puternica si mai influenta a deciziei criminale de atunci si autoarea morala a proiectului de lege in discutie. Deci sa nu asteptam nimic bun de la Patriarh nici in privinta avorturilor.

In rest, e clar ca perechea Cosmin Prelipceanu - Laura Chiriac, dar si altii de la RTV au devenit procurorii-sefi ai natiei, ei nu mai sunt de mult ziaristi, ci, pe toate subiectele ei deja "stiu" care este UNICUL adevar - adevarul corectitudini masoni..., pardon, politice - si in numele lui pun la zid pe absolut oricine gandeste diferit. Traiasca noua politie a gandirii... Sa ne miram ca rusii vor sa-l canonizeze pe Stalin? Sunt convins ca eurocorectii ar sustine cu entuziasm initiativa.

Anonim spunea...

Cred ca a fost limpede de la bun inceput pentru toti oamenii de bun simt care a fost miza dezbaterii cazului de la Piatra Neamt.

Am insa o singura obiectie la adresa articolului si ea este legata de presupusul liberalism al acestui personaj sinistru care este Eugen Nicolaescu.

Dl Nicolaescu nu este liberal din niciun punct de vedere. Din punct de vedere economic, este un adept fervent al interventiei statului in economie, deci este socialist (ministerul pe care-l conduce pregateste un proiect de lege prin care se doreste stabilirea unei profitabilitati maxime pentru farmacii). Din punct de vedere social si moral, dl Nicolaescu este tot socialist fiind un adept al tuturor ideilor colportate de stanga occidentala.

Tot dl Nicolaescu este cel care patroneaza un sistem medical care produce moarte - oamenii mor cu retetele in mana stand la coada pentru medicamentele compensate sau pe paturile de spital asteptand de multe ori sa primeasca servicii medicale pe care le platesc de doua ori - prin sistemul de asigurari sociale si prin spagile date medicilor si asistente.

Mai sunt cateva luni pana la alegeri si pentru o zi, noi cetatenii, vom avea puterea absoluta.

Razboi intru Cuvant spunea...

@ anonim:

Alta iluzie cu puterea aceea de o zi. Avem puterea sa alegem intre ai lor si ai lor. Intre socialistii declarati, socialistii deghizati si socialistii impielitati. Deci votati.

Anonim spunea...

@ anonim:

1. toti politicienii nostri aflati la putere sunt de stanga, indiferent de numele cu care s-au impopotzonat partidele lor. De altfel cam peste tot in lume stanga este la putere.

2. treaba cu puterea absoluta e o abureala mare. Gandeste-te ce proportie are votul tau fata de voturile tuturor cetatenilor eligibili, chiar si in conditiile in care nu s-ar prezenta nici jumatate din ei. Oricum se stie cu cine simpatizeaza vulgul.

Anonim spunea...

Cred c-ar trebui sa luam o pozitie si noi,nu sa stam pe tusa asteptand ca sa se puna in practica aceasta ideee!!!

redivivus spunea...

Jale mare.
Un cal alb pentru PF Daniel.
Da'... s-o sui m'nealui pe dansu' ?

emilia corbu spunea...

De aceea femeile si-au pierdut frumusetea si cu toata industria cosmeticelor, parfumurilor si modei, devin pe zi ce trece din ce in ce mai urate. Femeile din ziua de azi sunt curate, dichisite, impodobite dar artificiale, neinsufletite, statui pictate. Rar mai vezi o femeie a carei frumusete sa nu o poti explica, stralucitoare si senina, puternica si fragila in acelasi timp.Priviti fotografii vechi de acum 100 de ani si veti vedea ca am dreptate.

Anonim spunea...

@razboi intru cuvant

Putem vorbi de o iluzie in ceea ce priveste puterea votului.

Dar am o intrebare: sunt de acord ca democratia este un regim politic imperfect dar exista undeva in lume o alternativa mai buna la sistemul democratic?

alex

Razboi intru Cuvant spunea...

Alex:

Da, sigur ca ar fi. Stii, banuiesc, ce spunea Tutea. Problema mea insa nu e asta, ci ca democratia pe care o avem azi e o pacaleala, asta voiam sa zic. Ni se da sa alegem intre dracu si tac`su, intre masoni din Loja x si masoni din Loja Y. E un simulacru de democratie, care se indreapta accelerat, "gratie" Mamei-UE, catre un totalitarism al corectitudinii politice. Deci nu avem scapare pe caile astea.

Razboi intru Cuvant spunea...

Emilia:

Mi se pare, sincer, minunat ca gandesti asa, desi nu prea inteleg legatura pe care o faci. Spui "de aceea...". Care este cauzalitatea pe care o vezi cu avorturile sau cu altceva din articol?

Dar ma bucur foarte mult si este reconfortant sufleteste cand mai aud de o doamna sau de o tanara care sa aiba astazi astfel de convingeri. Dau Slava lui Dumnezeu!

saccsiv spunea...

Miscarea aceasta planetara de ucidere de prunci nenascuti a aparut acum un secol si in ea au fost implicate nume grele ale teoreticienilor de STANGA , ale ateismului si darwinismului social . Ea a fost finantata cu fonduri uriase de PAPUSARII Noii Ordini Mondiale , dintre care cei mai activi au fost familia Rockefeller .

http://saccsiv.weblog.ro/2008-07-22/447549/EUGENIA.html

Anonim spunea...

In luna a 6-a copilul are toate organele formate, simte, reactioneaza la stimuli, se misca puternic. Intreruperea sarcinii in luna a 6-a este o crima de o cruzime inimaginabila. Copilul acela simte totul la fel de atroce ca si unul care a apucat sa se nasca. Nu inteleg ce fel de oameni sunt medicii care se preteaza la asemenea ucideri.

Anonim spunea...

Este clar ca avem de-a face cu o crima in lant, viata unui om se ia in deplina cunostinta de cauza, cu acordul avocatului, medicului, tutorelui, statului etc. etc. Si totul "legal". Cumplit!

Anonim spunea...

Un copil pierdut, e un copil pierdut, indiferent in ce luna de sarcina te aflii.Si eu am pierdut un ingeras...a fost cumplit!Iar la spital a inceput calvarul vietii mele. De parca durerea din suflet, durerea fizica nu au fost suficiente, mai am avut parte si de un tratament specific romanesc. Am simtit tot, am mers singura de la sala de chiuretaj cu ajutorul peretilor...La 8 saptamani l-am pierdut, dar credeti ca durerea nu-i mare? Sa te gandesti cat mai aveai pana venea pe lume, sa te gandesti la primul tipat, primul gangurit, prima data cand merge taras, primul pas, primul cuvant, prima aniversare, prima......prima. Am intrat in stare de soc, imi doream sa fi murit eu si sa traiasca el si inca imi doresc...Nu m-a linistit nici macar faptul ca "asa a fost sa fie", nici nu avea cum.Cand am fost la biserica, plangand in hohote si spunand preotului necazul meu,acesta m-a privit cu neincredere zicandu-mi in fata ca nu ma crede,ca l-am omorit cu buna stiinta. Unde sa mai merg??? Daca acest preot nu mi-a oferit un sprijin, nu mi-a dat un sfat, invinovatindu-ma pe mine,ca nu sunt casatorita si ca D-zeu vede. I-am explicat faptul ca am rh negativ, iar riscul sa pierd sarcina a fost mai mare(din ceea ce stiam eu).Dar preotul "m-a linistit" spunandu-mi ca si sotia lui are rh negativ si e la a doua sarcina si ca totul e bine...Oare Dumnezeu e asa crud, sa ma pedepseasca astfel? Eu nu cred! El e darnic cu noi, insa cei care Il slujesc nu stiu sa te apropie mai mult de biserica,de Dumnezeu. Poate nu va intereseaza povestea mea,dar vroiam sa va spun ca biserica si societatea nu reprezinta un sprijin pentru noi femeile, care trecem printr-o astfel de experienta. Nu vreau sa par o victima, dar vroiam sa-mi spun si eu parerea cu privire la avort, mai ales ca am trait experienta aceasta.