vineri, 20 februarie 2009

36

Azi, împlinesc 36 de ani. Din voia Domnului, m-am născut în aceeaşi zi cu maestrul Grigore Leşe, care face 55 (îi doresc mulţi şi buni ani), şi în aceeaşi lună cu alţi doi oameni dragi inimii mele, părintele Iustin Pârvu (90) şi maestrul Dan Puric (50). Ma bucur să am astfel de prieteni, care mă întăresc sufleteşte şi mă fac să dau slavă lui Dumnezeu pentru măreţia pe care a pus-o în om.

20 februarie 2008


17 februarie 2009


Pe de altă parte, nici duşmanii nu-s de lepădat. Îi mulţumesc lui Dumnezeu şi pentru detractorii mei, care nu lasă să treacă o zi fără să mă înjure gros şi să mă acuze aberant. Astfel, mă smereşte Tatăl şi îmi arată că în om zace şi multă nemernicie. Depinde ce cale alegi, ca să desăvîrşeşti în tine "omul frumos" (apud Dan Puric) sau bestia.

38 Comentários:

Anonim spunea...

Nimeni nu da in pomul fara roade. Si cred ca va asteptati ca binele pe care il faceti altora prin Rost sa va fie platit cu rau.
La multi ani!

Anonim spunea...

La multi ani crestini, domnule Claudiu Tarziu!

dan.camen.

Anonim spunea...

La multi ani fericiti, domnule Claudiu.

Anonim spunea...

Vă dorim multă bucurie şi fericire în viaţa dv., domnule Claudiu Târziu, cu ocazia zilei dv. de naştere!

Nădăjduim să avem relaţii ceva mai cordiale pe viitor, în ciuda disensiunilor de principiu din trecut.

Probabil v-aţi dat seama că noi ştim să vedem omul de sub cuvinte şi să apreciem, mai degrabă, relaţia decât lipsa ei.

Deopotrivă dorim şi familiei dv. mult spor în viaţă şi aşezare în lucruri bune!

Răzvan Codrescu spunea...

Părintele Iustin Pârvu, maestrul Dan Puric, maestrul Grigore Leşe... Tot vecinătăţi care te obligă. A fi la înălţimea lor e cel mai bun răspuns pe care-l poţi da cîrtitorilor.
La mulţi ani şi la multe Rosturi!

Anonim spunea...

La multi ani Claudiu! Sa fii sanatos!
Si nu te mai lauda cu prietenii tai, ca nu-i vad bine!
Mr. Roncea (dupa ce s-a cam plictisit de tine si de dl. Codrescu) a inceput sa-l ia in colimator pe "mascariciul" Dan Puric. Oare cine urmeaza?

Anonim spunea...

Unde trimitem florile, tortul si cravata?

Adriana Dumitru (Gherghe) spunea...

La multi, multi ani fericiti, cu multe impliniri!

Gheorghiţă Ciocioi spunea...

Draga Claudiu,
Sa iti ajute Mantuitorul Hristos sa-ti plinesti menirea si Rostul!
La multi ani!

Anonim spunea...

Pace ,liniste,multa iubire si impliniri duhovnicesti,"La multi ani"!!!

Anonim spunea...

La multi ani cu sanatate si fericire!Sa va dea Dumnezeu nu ceea ce va doriti, ci sa va dea ceea ce stie el ca aveti nevoie.
In alta ordine de idee, va rog sa va pronuntati in legatura cu articolul aparut pe http://apologeticum.wordpress.com/ legat de dan puric si parintele Iustin Pârvu şi acel proiect de catedrala.Astept cu nerabdare sa gasesc un comentariu pe aceasta tema pe blogul dvs. pe care il citesc zilnic.

Ion de la Chiuiesti spunea...

Multi ani si toti cu Dumnezeu!

Unknown spunea...

Va multumesc tuturor pentru urari. Doamne-ajuta!

Anonim spunea...

La mulţi ani!

Nu mă gândeam că eşti tot vărsător...

Unknown spunea...

De fapt, nu sint :) Ca sa nu mai spun si ca nu cred in zodii, asta fiind evident de vreme ce sint crestin.

Anonim spunea...

La Multi Ani intru Hristos!
Sa stii ca sint oameni care sint alaturi de tine macar cu gindul.
Cit de curind ne vom face abonament la revista Rost.

Anonim spunea...

Să vă dea Dumnezeu putere de muncă în continuare!

Anonim spunea...

Va rog insistent sa va pronuntati in legatura cu http://apologeticum.wordpress.com/2009/02/20/care-sunt-interesele-unui-puric/.E un articol care invita la dezbinare si nu vreau sa cred ca m-am inselat cand am crezut ca Dan Puric este un artist de geniu care slujeste ortodoxia.

Unknown spunea...

@ darie dumitru:

De ce ar trebui sa comentez toate enormitatile vehiculate pe net?

Unknown spunea...

Apropo de asemănări, zodii, zile de naştere: de Moldova nimic nu ziseşi :). Renunţaşi? :D
La mulţi ani! Să-ţi ajute Domnul Hristos!

Anonim spunea...

Va multumesc pentru raspuns.Va ceream parerea pentru ca site-ul respectiv se parea a fi unul serios.Multumesc inca o data de raspuns.

nabohaus spunea...

La mai multi ani.
Si gasiti alaturat in format video pe prietenul dumneavoastra Dan Puric-Om Bun

http://www.ortodoxvideo.blogspot.com/

Răzvan Codrescu spunea...

Văd că prietenului Claudiu Târziu i se cere cu insistenţă "să se pronunţe" în legătură cu una dintre cele mai absurde şi mai indigne insinuări (devenite la unii chiar acuzaţie făţişă) ale momentului: că actorul Dan Puric ar umbla să fure Mînăstirii Petru-Vodă (în speţă, Părintelui Iustin Pârvu) tutela spirituală a Aiudului şi că ar pune acolo de un... "templu masonic"!
Cum să-i bănuieşti abrupt, peste noapte, de cîrdăşii, intenţii sau măcar devieri "masonice" pe nişte oameni ca Dan Puric sau dr. Pavel Chirilă, care sînt de atîţia ani acuzaţi în mod curent tocmai de naţionalism şi ortodoxism şi care au făcut Ortodoxiei şi ideii naţionale servicii pe care detractorii lor de azi, adunaţi la un loc, n-ar fi în stare să le facă nici dacă li s-ar da încă şapte vieţi de acum înainte?! Se aplică iarăşi procedeul abject de a fi folosit abuziv şi tendenţios numele Părintelui Iustin Pârvu (al duhovnicului împotriva fiului duhovnicesc!), pentru a se da acoperire unor obsesii şi suspiciuni imunde, de personaje a căror singură ocupaţie şi legitimare existenţială pare să fie agitaţia diversionistă.
Principiu al destrucţiei, diavolul nu rabdă să se construiască ceva. Principiu al dezbinării, diavolul nu rabdă nici măcar posibilitatea unei armonii. Aceşti agitatori de serviciu, oricît s-ar deghiza în straie de lumină, se definesc chiar prin faptele lor ("După roade îi veţi cunoaşte") ca unelte ale celui ce dintru început a fost învrăjbitor şi pierzător de oameni, "mincinos şi tată al minciunii".
În România, mai mult dacît în alte părţi, nu ţi se rabdă în ruptul capului să faci cît de cît ceva sau să ajungi cît de cît cineva. Dacă nu faci nimic şi eşti un nimeni, atunci poţi trăi liniştit, ba chiar înconjurat de o simpatie complice. Altminteri, de cum se întîmplă să rupi convenţia nulităţii ambiante, ba chiar şi numai limbajul ei de lemn, se va găsi iute cineva ca să te bănuiască, să te "taxeze" şi te umple de lături. Într-o ţară în care totul ar fi de făcut, noi părem să nu avem loc unii de alţii, ne anulăm reciproc şi sistematic şi avem o singură grijă "sfîntă": capra vecinului. Dacă moartă nu se poate, atunci măcar rîioasă să fie!
După ce împroaşcă din belşug lumea cu bale, ipochimenul se duce acasă şi trăieşte, în singurătatea propriei mojicii, orgasmul de a se crede "buricul pămîntului" (iar mai nou şi al cerului, căci mai toţi dezaxaţii vorbesc astăzi în numele lui Dumnezeu şi al Ortodoxiei "noastre", uzurpînd numele şi cuvintele sfinţilor, morţi sau vii).
Întorcîndu-ne la cazul în speţă, proiectul Dan Puric poate să nu placă, în ansamblu sau în detalii (mărturisesc că nici eu nu sînt chiar încîntat); de aici şi pînă la a-l suspecta şi chiar învinui public de intenţii sau cîrdăşii impure, ştergînd cu buretele tot ce s-a străduit să facă - şi a făcut bine - ani întregi, e calea de la "veghe" la turpitudine sau la abjecţie. De aceea îl înţeleg pe Claudiu Târziu că refuză să ridice o asemenea mănuşă îmbăloşată. Şi nu pot fi decît solidar cu Dan Puric pentru marea nedreptate care i se face tocmai de către unii pe care-i socotise, poate, fraţi sau măcar tovarăşi de drum.
Vorba lui Eminescu (din plin hîrşit şi el cu cecităţile şi josniciile lumii româneşti): "Te-or întrece nătărăii,/ De ai fi cu stea în frunte", dar pînă la urmă, cu voia lui Dumnezeu, "Ce e val, ca valul trece"...
Păcat, însă, că ne pierdem vremea în astfel de răfuieli meschine (interminabilul "război româno-român", mai păgubos decît toate vitregiile istoriei) şi zădărnicim aproape sistematic, de aproape 20 de ani încoace (dacă nu cumva de aproape 200!) adevărata reconstrucţie creştină a lumii româneşti, a cărei condiţie minimală ar fi tocmai aceea de a nu ne mai "mînca" unii pe alţii, ci de a ţine laolaltă întru Hristos, Care nu la vrajbă ne-a chemat de dragul Lui, ci la iubirea cuminecătoare.

Iuliana spunea...

La multi ani! Mantuire de la Domnul! Curaj, echilibru si discernamant in cuvantul pe care il scrieti. Sa ramaneti pe calea lui Hristos si sa ne intariti si pe noi! E nevoie de oameni lucizi si de caracter, de marturisitori consecventi si tenace. Dumnezeu sa va binecuvinteze!

Anonim spunea...

Daria va invita sa comentati articolul referitor la constructia de la Aiud. Nu ati dorit sa o faceti.

Solicit totusi din partea dumneavoastra un exercitiu de sinceritate si poate doriti sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare:

Stiu ca ati fost la Ateneu la conferinta 'Despre omul frumos' al dl. Puric. V-am vazut acolo. Intrebarea mea este: cum se face ca domnul Puric, actor crestin reprezentativ al scenei romanesti, "UITA" sa il mentioneze pe parintele Justin Parvu atunci cand vorbeste de centrul memorial de la Aiud. 'Uita' sa spuna ca tot in acea zi era si aniversarea Parintelui. Timp de o ora si patruzeci de minute vorbeste despre Eliade, Apus de soare, amintiri din armata, unchiul bolnav si NICIUN CUVANT despre Omul frumos, stie el care, cel din Neamt, cel care l-a ridicat, cel care l-a adus la ortodoxie.

Sunt dezamagita de "uitarea" lui Puric - l-a mentionat pe parintele Staniloae, a vorbit de duhovnicul Paisie Olaru, de la sfarsitul anilor '80 din Neamt (fara sa-l numeasca), dar cand vine vorba de parintele Justin, nici macar o fraza, ca sa nu mai zic un "La Multi Ani!"

Citez din memorie - ca el nu vrea sa isi faca vila in Pipera, ci vrea sa isi faca o casa la Rapa Robilor. Asadar, era vorba de maestrul Puric care vrea o constructie acolo. Accentul se punea pe creator, pe constructor, si nu pe rezultat, pe constructia in sine. Din nou, nu se face nicio mentiune la adresa Parintelui Justin si a planurilor sale. Pentru necunoscatori, reiese clar din afirmatiile sale ca Puric e initiatorul proiectului si nu Parintele Justin. Se pune accent pe generozitatea cu care doneaza fondurile din conferinte, fapt laudabil de altfel, dar informatiile au fost INCOMPLETE.

Daca ar fi sa dau o definitie a OMULUI FRUMOS ar fi:
- omul care se smereste in fata sfinteniei, recunoaste valorile traditionale, respecta ierarhia, omul recunoscator, omul care nu se foloseste doar cand e cazul de numele unui marturisitor pentru a castiga popularitate, omul care nu sfideaza, care nu ignora realele valori.

Conferinta a fost frumoasa, a fost "o intalnire" placuta, dar cred ca nu trebuie sa neglijam, doar pentru a salva aparentele, lipsa de diplomatie si de eleganta cu care Sfantul Parinte a fost ignorat si sfidat in cadrul proiectului Aiud.

Anonim spunea...

Nu este vorba despre Dan Puric ori despre Monumentul de la Aiud, ci despre Parintele Iustin Parvu. Grinch considera ca are sanse mai mari sa fure Craciunul daca il fura mai intii pe Parintele Iustin.
Aceasta campanie impotriva lui Dan Puric nu poate fi initiata decit de cineva care are nevoie de Parintele Iustin si dupa moartea acestuia. Dan Puric poate face ce face si fara Parintele Iustin. In schimb, cei lipsiti de nume, autoritate si viziune sint dependenti si vor ramine dependenti in permanenta de cite un Iustin Parvu. Unii ca acestia sint reponsabili atit de discreditarea autoritatii parintelui, cit si de incercarea de compromitere a lui Dan Puric.
Astea sint lucruri care se vad cu ochiul liber. Probabil ca refuzul lui Puric de a face jocul unora din cercul restrins al parintelui Parvu a adaugat un plus de adversitate acestui plan de compromitere, plan care ar fi fost aplicat oricum pina la urma.

Unknown spunea...

@ anonimul de la 20.30:

Uneori ma ingrozesc de cita rautate zace (si rabufneste cind te astepti mai putin) in lumea romaneaca.

Nu e nevoie ca eu sa fac "exercitii" de sinceritate. Incerc sa fiu intr-o permanenta relatie de sinceritate cu lumea, cu riscurile de rigoare, caci asa inteleg eu ca trebuie sa fie crestinul, intre altele.

Din cite va amintiti dvs, Dan Puric nu l-a pomenit pe parintele Iustin Parvu in conferinta sa. Din cite imi amintesc eu, l-a pomenit. E posibil sa fie postata vreo inregistrare video pe net si atunci ne-om lamuri. Dar ce sa insemne ca am eu dreptate sau aveti dvs, in conditiile in care Dan Puric ii dedica volumul "Omul frumos" chiar "Parintelui Iustin Parvu, voievodul ortodoxiei romanesti, grupa sangvina nepatata a poporului roman" (citat de pe pagina de garda)?

Cita rea-credinta iti trebuie sa-i gasesti pete in soare lui Dan Puric, sub pretextul ca l-ar ignora pe parintele Iustin, avind in vedere ca renumitul actor il aminteste, in toate iesirile sale publice (in conferinte, la tv si radio), pe marele duhovnic ?

Cit despre proiectul de la Aiud, niciodata Dan Puric n-a pretins, si nici nu avea cum, ca este intiativa sa. Ci a spus ca pune umarul in mod decisiv. Evident ca povestea despre "casa" pe care si-o construieste in "cartierul rezidential" al lui Dumnezeu de la Rapa Robilor nu e decit o pirueta retorica si un "cirlig" de marketing pentru presa. A lua orice afirmatie fara discernamint, fara simtul limbii si fara bun simt, pina la urma, nu e deloc semn de inteligenta.

Este o prostie la fel de mare ca aceea de a-l acuza pe Dan Puric de narcisism pentru ca si-a pus fotografia pe coperta, desi e evident ca a facut-o doar pentru marketing. (Un amarit batea cimpii, intr-un comentariu la un alt post al meu despre Dan Puric, ca noua sa carte are pe coperta fotografia parintelui Iustin, si-l acuza pe autor, pe acest "temei", de "cea mai mare impostura din ultimii 20 de ani" - ca sa vedeti cita ticalosie zace in unii).

Stiu, lumii "ortodoxe" ii pute si notiunea de "marketing", dar ce te faci daca vorbesti minunat si nu te asculta nimeni, pentru ca nu stii sa ajungi la cei care au nevoie de cuvintul tau?

Daca Dan Puric nu ar fi facut nimic pentru proiectul parintelui Iustin de la Aiud, l-ati fi condamnat pentru pasivitate. Daca stringe bani pentru acest proiect, daca propune variante arhitecturale etc, tot nu e bine.

Una peste alta, mi se pare penibil ca sint pus sa explic fapte evidente si sa-l apar pe Dan Puric chiar de unii care se pretind a fi in aceeasi "tabara" cu noi, adica de partea lui Hristos.

Anonim spunea...

Draga Claudiu,

Desi am aflat la spartu targului, nu pot decat sa-ti doresc fericiti si mantuitori ani, atatia cati or fi de la Dumnezeu si sa-ti spun ca te mai putea chema Leon, Sadoc, Visarion, Agaton, Chindeu, Plotin, Cornelie, Vasian, Elefterie, Evcher si mai raman destule nume de sfinti inca necunoscute, in principiu o zi plina de ierarhi si cuviosi atat din Rasarit si Rusia, cat si din Apusul Europei. Asta ca sa vorbim de prieteni. Cat despre ceilalti..., de ziua ta am primit cadou 2 carti de la un om deosebit. Si am deschis-o pe prima si acolo scria: "Asa cum focul nu ramane in apa, asa gandul cel rau nu poate ramane in inima ostenitoare cu rugaciunea". Si am primit cuvantul ca un cadou pentru ziua aceea, ceea ce iti doresc si tie.
La multi ani!
Teodora

Anonim spunea...

Nu stiu de cand a fi realist inseamna in ziua de azi a fi cinic, rautacios, prost, lipsit de discernamant. Dar, poate avem persective diferite ale aceleiasi realitati.
Am apreciat metaforele, le-am interpretat ca atare, dar nu am facut decat o constatare, atat. Imi cer scuze daca a fost lipsita de discernamant, cinica, prosteasca, rautacioasa - dar nu a fost decat o concluzie, consider eu, REALISTA vis-a-vis de continutul conferintei.

Stiu ca la fiecare interventie, Puric il mentioneaza pe Pr. Justin. Dar m-a surprins absenta sa din ideile expuse la lansarea cartii, atat. Nu i-a pronuntat numele nici macar o data. Si, credeti-ma, ca sunt prea legata sufleteste de Parintele Justin astfel incat sa fi trecut cu vederea acest "detaliu".

Daca pentru aceasta simpla constatare risc sa fiu catalogata drept proasta, rautacioasa, e ok, imi asum conditia aceasta. Eu doar am zis ca nu a fost pronuntat numele de Justin sau Petru Voda. Atat. Asta cu atat mai mult cu cat era ziua parintelui. Ceea ce mi s-a parut ciudat.

Il apreciez pe Dan Puric, dar pentru celelalte idei ale sale.
Am de gand sa merg si la celelalte conferinte ale sale, vreau ca fondurile stranse sa fie folosite in scopul acela, dar, cred ca si cei care merg la conferinte sa fie informati corect.

Fiecare intelege ce vrea, dar cred ca si tacerea (in acest caz absenta) unui mare nume, spune multe.

Anonim spunea...

Sa ma iertati ca v-am cerut parerea in legatura cu o astfel de problema.Probabil am cazut prada tulburarilor pe care le-a generat articolul respectiv.Daca as fi analizat cu atentie mi-as fi dat seama ca acel discurs nu are decat menirea de a denigra pe cel pe care eu il consider un artist de geniu.Va rog sa ma iertati!.Din fericire am avut placerea sa asist la cele doua conferinte pe care le-a tinut maestrul Puric la Iasi anul trecut.Iar daca dumnealui nu a amintit la conferinta despre omul frumos despre parintele Iustin Parvu, eu consider ca e doar o simpla coincidenta.In acest sens a se vedea inregistrarea emisiunii de la Tvr cred, care precede aceasta conferinta si care se gaseste pe trilulilu si in care Dan Puric isi incepe discursul chiar cu amintirea duhovnicului de la Petru Voda pe care considera ca trebuie sa il luam drept model.In acest moment trebuie sa recunosc ca mie rusine, ca am cerut o asemenea lamurire.

Unknown spunea...

@ anonimei de la 21.54:

Poate ca am reactionat prea virulent, dar e din cauza unei intregi campanii de compromitere a lui Dan Puric, care se contureaza tot mai apasat in aceste zile. Mi se pare inadmisibil felul in care gasim raul si blamabilul in faptele oricui se ridica sa faca putin pentru tara asta si spre slava lui Dumnezeu.

Ceea ce am spus viza o mai larga pleiada de "musterii", care pun lupa pe paiul din ochiul altora, dar ignora cu nonsalanta birnele din ochii lor.

Nu stiu cit de realista sinteti, ramine de vazut. Cum ramine si sa-mi raspundeti la intrebarea: daca intr-adevar DP nu l-ar fi pomenit pe parintele acum, si doar acum, ce va sa insemne asta, in conditiile in care i-a dedicat cartea? Ce vreti sa insinuati sau ce banuiti?

Unknown spunea...

@ darie dumitru:

Pina la urma, n-ati facut rau, ca i-ati prilejuit dlui Codrescu un raspuns lamuritor, sper, pentru atitia altii care s-ar putea lasati derutati de campania de compromitere a lui Dan Puric.

nabohaus spunea...

Gasiti aici OM BUN-DAN PURIC -in format video

http://ortodoxvideo.blogspot.com/

Doamne ajuta si sper sa va fie de folos.

Anonim spunea...

Nu insinuez nimic pentru ca nu vreau sa cred ca DP s-a putut schimba (sau, ca sa folosesc un termen care lui ii place) transfigura atat de repede.

Este prea devreme pentru a evalua care sunt adevaratele interese si decat sa judecam pripit, cred ca intelept ar fi sa stam sa asteptam si rezultatele se vor vedea in timp.

Proiectul e inca intr-o faza incipienta, nu am mai auzit parerile recente ale Par. Justin, asa ca nu ma pot pronunta.

Fara a ma referi la DP, cred ca multi din crestinii de astazi sunt asemenea celor din pilda vamesului si a fariseului. Ortodoxia trebuie traita, nu comentata, nu dezbatuta,disputata pe site-uri.

Am vizitat multe site-uri ortodoxe si cred ca s-a creat o competitie intre autori, care este mai crestin, mai destept, care are mai multa dreptate. Credinta nu trebuie afisata ostentativ, nu trebuie sa fie subiect de polemici si de discutii, ci trebuie sa fie o punte care uneste oamenii, nu ii dezbina.

Stiu ca multe site-uri au un scop nobil, de la asta s-a si pornit, dar, treptat, se degenereaza, si nu mai este credinta cea care conteaza, ci orgoliul personal al fiecarui user de pe un blog sau altul care tine mortis ca detine adevarul absolut.

Eu nu stiu care sunt interesele nici ale lui DP, nici ale autorilor de pe bloguri. Ideea e ca oamenii se pot schimba, se pot transforma, sau se pot folosi, intr-un fel sau altul de renumele unui mare duhovnic pentru a castiga - fie audienta, fie capital de imagine, fie credibilitate, popularitate, etc. Nu vorbesc aici de DP.

Daca DP l-a sfidat pe Parintele Justin si daca propunerea sa de proiect a fost ignorata nu pot sa spun - dar timpul, in schimb, o va spune. Adevaratele valori se vor cerne in timp. Si, ce conteaza daca sunt sau nu de acord eu cu DP si cu proiectul respectiv? Important este ca el sa fie acceptat de Parintele Justin, singurul in masura sa il aprobe.

Anonim spunea...

Cred ca e o greseala sa pindesti si sa sa contabilizezi greselile oamenilor; mai ales a oamenilor care s-au dovedit cu prisosinta conducatori buni.
Chiar daca oamenii mai tradeaza, nu trebuie sa pornim de la premisa unei posibile tradari; mai ales in timpurile noastra , cind albul se prezinta negru atit de usor.

Gheorghiţă Ciocioi spunea...

Judecatile pripite nu cred ca fac bine ortodoxiei romanesti. A acuza pe Dan Puric de rea-credinta ori de necunoasterea arhitecturii noastre traditionale, consider ca este o mare greseala.

Anonim spunea...

Arhitectura bisericeasca traditionala e necunoscuta mai ales arhitectilor! Modernismul si globalismul afecteaza pana si arh. bisericeasca, avem exemple.
Dan Puric nu trebuie sa se priceapa la toate, nici nu ar avea cum, motiv pentru care sper ca se consulta cu arhitecti buni, nu cu aflatori in treburile arhitecturii. Unul dintre proiecte mi se pare f. bun, nu spun care, nu am vazut mare lucru. Am incredere in DP.

Anonim spunea...

Cu multa intarziere datorita lipsei de contact cu internetul timp de aproape o saptamana va urez La multi ani si fie ca adanca credinta a Parintelui Iustin, verva si inventivitatea dlui Puric si incapatanarea dlui Lese in cautarea spiritului autentic romanesc sa va caracterizeze si in continuare.