duminică, 9 decembrie 2007

Indemn la rugaciune pentru ierarhii nostri

Dragi prieteni care ma cititi, avind in vedere ca ne pregatim cu totii pentru marea sarbatoare a Nasterii Domnului, va anunt ca am decis ca, pina la sfirsitul anului, sa nu mai public aici nici o stire negativa, nici un comentariu critic, nici o observatie aspra. Nu vreau sa contribui in vreun fel la umbrirea unui moment care ar trebui sa ne faca pe toti mai constienti de rostul nostru in viata, sa ne imblinzeasca sufletele si sa ne insenineze zilele. Rele au fost si vor fi cit lumea, dar prilejurile de bucurie adevarata sint destul de putine. Sa nu ni le stricam.
Mai mult, daca am suparat pe cineva prin discursul meu uneori mai dur, nadajduiesc ca voi fi iertat. Caci nu sint animat decit de buna credinta.
In fine, va indemn pe toti sa ne rugam pentru ierarhii nostri, sa aiba putere duhovniceasca, pricepere si intelepciune sa ia deciziile cele mai bune pentru Biserica. Daca le-am vazut unora slabiciunile sau pornirile criticabile, sa nu-i lasam singuri, caci sintem parte din aceeasi Biserica si sintem datori sa ne sprijinim pastorii. Dumnezeu face minuni. Doar sa-L rugam. Doamne-ajuta!

1 Comentário:

Anonim spunea...

Dumnezeu sa ii lumineze pe ierarhii nostri intru lucrarea mantuitoare a poporului, iar pe noi intru cea a lor. Sa ne rugam neincetat...unii pentru altii.
Doamne ajuta!