luni, 3 decembrie 2007

ICR, premiat pentru promovarea homosexualilor

Stirea, asa cum circula pe agentiile de presa: ICR Stockholm este laureatul premiului Bifrost 2007, decernat de Organizatia Nordica a Agentilor Culturali LGBT (Lesbian, Gay, Bisexual and Transgender), pentru "contributii exceptionale" la consolidarea relatiei dintre comunitatea heterosexuala si cea homosexuala. Potrivit ICR Stockholm, premiul a fost acordat ca recunoastere a eforturilor institutului pentru "incurajarea si sprijinirea comunicarii între comunitatea LGBT din România si cea din Suedia, vizibile în special în proiectul sau de colaborare cu Festivalul Moonbow din cadrul Stockholm Pride 2007". Cu acea ocazie, ICR Stockholm i-a avut ca invitati pe Florentina Ionescu, vicepresedinte Accept România, si Octav Popescu, organizatorul Bucharest GayFest, care au participat la o serie de evenimente.

Iata pe ce prapadeste banii Institutul Cultural Român (ICR) al domnului H. R. – Patapievici - despre care altminteri aveam o alt` impresie, macar in ultimii ani –, pe pe promovarea homosexualilor. Ma intreb ce rol o avea ICR, ca eu imi inchipuiam, in naivitatea mea nemasurata, ca se ocupa cu promovarea valorilor romanesti. Sint homosexualii o “valoare” bastinasa? Va las pe dvs, cititori, sa raspundeti.

3 Comentários:

Anonim spunea...

Domnule draga, atunci cind se obtin astfel de ,,performante,, trebuie sa le tratam cu toata seriozitatea. Adica vrem sa stim cine sunt autorii proiectului, cum ii cheama, ce hram poarta, care-i rolul si locul lor in cultura romaneasca, ce-au produs ei concret. Si apoi trebuie sa ne spuna si cit a costat toata distractia si de unde provin banii.
Si care au fost rezultatele concrete. Adica vrem sa stim tot, tot, tot.

Ioan Usca spunea...

Nu ştiu de ce sunt atât de răsfăţaţi homosexualii, în vreme ce băutorii şi fumătorii sunt vădit discriminaţi...

Anonim spunea...

nu ma mira porcaria asta, mai ales ca traim intr-o epoca de accelerare a corectitudinii politice.

Mihai