sâmbătă, 8 septembrie 2007

Manifestatie pro-Anania

Un grup de credinciosi ortodocsi din Bucuresti propune adunarea spontana a sustinatorilor I.P.S Bartolomeu Anania pentru scaunul patriarhal, miercuri, 12 septembrie, incepand cu ora 10.00, in fata bisericii de la Patriarhie. Va fi o adunare tacuta, fara insemnul vreunei organizatii politice sau obstesti, fara banere sau pancarte. Participantii sunt rugati sa aiba o tinuta decenta: pantaloni sau fusta neagra si camasa alba (daca se poate).

In timpul procesului de alegere a noului patriarh, credinciosii se vor ruga pentru ca Biserica Ortodoxa Romana sa fie ferita de influentele daunatoare ale unor organizatii vizibile sau oculte, care sint contra invataturii crestine, a sfintelor canoane, a Traditiei si a trairii Ortodoxiei.

Aceasta manifestare nu este semnul vreunei “neascultari”, ci semnifica asumarea de catre participanti a responsabilitatilor care le revin in calitate de madulare vii ale Bisericii.

1 Comentário:

Anonim spunea...

Frati crestini, sa ne rugam Bunului Dumnezeu pentru a ne darui un Patriarh smerit,imbogatit sufleteste si sarac de cele materiale, neimplicat in politica. Sa fim contra celor care din mandrie vor posturi de marire sau care sunt sub obedienta unor asa-zise organizatii ,,binefactoare umanitatii'' , care incearca , sub toate formele , sa ia pe pamant locul Bunului Dumnezeu .