marți, 4 septembrie 2007

Ecouri in presa ale Apelului catre IPS Bartolomeu

Apelul prin care un grup de credinciosi il roaga pe IPS Bartolomeu sa accepte candidatura la scaunul patriarhal, dat publicitatii azi (4 sept.), prin grija revistei ROST, are ecouri in agentiile de presa si in ziarele de miine, care sint deja disponibile in variantele lor electronice.
Gardianul titreaza: "Finalistii?", aratindu-se aproape convinsi ca patriarhul va fi ales dintre IPS Bartolomeu al Clujului si a IPS Daniel al Moldovei.
Romania Libera scrie alb: "Bartolomeu Anania, solicitat sa accepte candidatura la demnitatea de Patriarh"
Hotnews si Amos News preiau sec o stire difuzata de Agentia Rompres: Apel pentru candidatura lui Bartolomeu Anania la demnitatea de Patriarh si respectiv Civic Media cere Înalt Preasfinţitului Bartolomeu Anania să candidaze pentru funcţia de patriarh al BOR. Baietii de la Rompres, sau fetele, cine stie?, au inteles gresit, ca Civic Media ar fi formulat Apelul, iar ceilalti s-au luat dupa agentia nationala de presa. Deh!
Cotidianul este de data asta cuminte: Anania, chemat in cursa pentru functia de Patriarh . Iar ZIUA incearca sa vada mai larg: CNSAS, marioneta in alegerea Patriarhului.
Lipseste orice referire la Apel din Adevarul si Evenimentul Zilei, care altminteri trateaza cum multa preocupare adunarea de la Sibiu.

UPDATE
Ziarul de Iasi se intreaba: Se cauta o alternativa la IPS Daniel?
Monitorul de Cluj arata ca: Bartolomeu, solicitat sa candideze la Patriarhie, dar ca ierarhul a refuzat sa comenteze.

1 Comentário:

Unknown spunea...

Va rog publicati o adresa unde putem contacta aceste fete pentru a le da o mina de ajutor in distribuirea materialelor.
A venit vremea ca noi ortodocsii sa facem mai mult decit sa ignoram lupii in piei de oaie (sectantii).
Maria