joi, 7 iunie 2007

Apelul ROST cu privire la GayFest

Asociatia ROST face un apel la clerul si credinciosii Bisericii Ortodoxe Romane, la membrii Parlamentului Romaniei, Guvernului si la Presedintele Romaniei care au o responsabilitate uriasa in privinta pastrarii moralitatii in societatea romaneasca, de a nu ingadui pervertirea moralei publice a unei tari cu populatie majoritara crestina de catre o minoritate sexuala al carei comportament a fost dintotdeauna considerat ca fiind in afara normalitatii de catre poporul roman.

Este extrem de grav faptul ca, de trei ani incoace, in Romania este permisa propaganda fatisa pentru homosexualitate, dincolo de limitele de bun simt ale exprimarii libertatii individuale, prin autorizarea de festivaluri ale homosexualilor in capitala tarii, actiuni care, in numele promovarii unor asa-zise valori, ale acestei minoritati sexuale, lezeaza valorile spirituale milenare ale poporului nostru. Gravitatea situatiei este accentuata de lipsa de atitudine a ierarhiei Bisericii noastre fata de astfel manifestari aberante, precum si de "ingaduinta" dovedita de liderii politici.

Intr-o tara in care aproape 90 % dintre cetateni se declara ortodocsi, deci cu un Parlament si un Guvern teoretic crestine, este inadmisibil sa se atenteze la morala publica in acest fel si sa se puna in primejdie viitorul copiilor nostri, printr-o "educatie" a perversiunii, a anormalului.

Sambata, 9 iunie, incepind cu ora 17.00, pe traseul P-ta Alba Iulia – P-ta Unirii – P-ta Constitutiei – Parcul Izvor, va avea loc un nou mars al homosexualilor, eveniment central al unui festival al promiscuitatii sexuale ce va intuneca sufletul locuitorilor Bucurestiului vreme de mai multe zile.

Crestinii constienti de datoria pe care o au inaintea lui Dumnezeu sunt chemati sa ia atitudine. Cea mai frumoasa si de folos atitudine ar fi sa punem genunchii la rugaciune, in fata sfintelor icoane si altare din bisericile ortodoxe, rugandu-L pe Dumnezeu sa se miluiasca de homosexuali si sa le vindece boala sufleteasca si sa-i faca sa lepede acest pacat distrugator.

Facem apel la Sfantul Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane sa instituie in bisericile ortodoxe din tara, in ziua de sambata, 9 iunie, 2007, incepind cu ora 17.00, in acelasi timp cu marsul promiscuitatii sexuale care va avea loc la Bucuresti, o ora de rugaciune pentru toti cei cazuti in pacatul homosexualitatii, chemand astfel pe Dumnezeu sa vindece sufletele acestora si sa pazeasca sufletul romanesc de ispitele Sodomei si Gomorei.

Cu nadejde,

Claudiu Târziu
presedinte al Asociatiei ROST

9 Comentários:

coniac spunea...

Libertatea si religia e ca apa si uleiul

Anonim spunea...

ba din contra libertatea adevarata merge mina in mina cu religia ,dar libertinajul nu.Ori pacatele izvorasc din libertinaje .

Anonim spunea...

ba din contra libertatea adevarata merge mina in mina cu religia ,dar libertinajul nu.Ori pacatele izvorasc din libertinaje .

Unknown spunea...

Libertatea este numai in Hristos. Cine nu este in Hristos, nu este liber. Daca oamenii ar cunoaste si ar simti dragostea lui Dumnezeu, nu ar mai vrea sa cunoasca si altceva. Ar ramane vesnic in iubire si in pazirea poruncilor Lui, ca nu cumva sa supere pe Cel ce este dragoste nesfarsita si Izvor de bunatati.

Doamne ajuta!

Anonim spunea...

Fara dubii, pentru cine are credinta in Dumnezeu:

Levetic Cap.18 V.22

" Să nu te culci cu un bărbat cum se culcă cineva cu o femeie. Este o urâciune."

De cauza asta "se aprind" pe Biserica multi amatori de libertati sexuale.Sunt mari rataciri ce duc si trupul si sufletul la un foc teribil si vesnic.

Doamne ajuta !

Anonim spunea...

Fratii romini,daca se da libertate
acestei manifestari,tinerii vor zi-
ce nu este nimic rau,hai sa incer-
cam si noi.Asa a inceput si in USA,
si acuma homosexuali fac si crime,
intre tineri si copii.Gay cei mai
periculosi sint cei adulti.Protes-
tati,aveti dreptul in mod pasnic.
George.

Anonim spunea...

Ce avem cu homosexualii cata vreme sunt pasnici, nu sunt ostentativi si nu fac propaganda? De ce nu ne dovedim toleranti?
Cu atitudinea asta ne putem trezi ca maine va protesta cineva impotriva credinciosilor care tin post, care se inghesuie la cozi si se calca in picioare sa apuce niste aghiazma sau sa sarute moaste, etc
Interzicerea nu a fost niciodata o solutie viabila. A dus numai la razboi.
Se pare ca spiritul crestin a fost uitat si rastalmacit.

Anonim spunea...

Dincolo de un comporament inca neinteles nici macar de stiinta, este o incalcare a drepturilor noastre a celorlalti. Si noi majoritatea avem drepturi si vrem sa ne fie respectate. Este o initiativa mult prea pripita in contextul in care nu se stie aproape nimic despre ea din punct de vedere stiintific. Sunteti prea intrusivi in viata noastra, sunt sigur ca exista si alte forme de integrare in societate decat o "bagare pe gat" a unei astfel de legislatii, este mult prea radicala si nu este un lucru 100% demonstrat ca sa fie acceptat pur si simplu. Poate fi perceputa ca o violare a drepturilor noastre.

O adoptare a unei astfel de legi fara un REFERENDUM ar fi o lipsa de respect a guvernului fata de o natiune intreaga. Este o problema mult prea complexa si cu repercursiuni mult prea mari asupra copiilor nostri itrucat sa fie acceptata pur si simplu. Eu sunt responsabil pentru educarea copilului meu pana la majorat si vreau sa-mi pastrez dreptul de a-l educa asa cum stiu eu mai bine (sper ca inca il mai am).

Ce urmeaza dupa aceasta? Introducerea in manualul de scoala. Adoptarea de copii. Cat de confuz este pentru un copil sa creasca intr-o familie unde nu stie cine este mama si cine este tata? Care vor repercursiunile asupra psihicului acelui copil? Sunt niste probleme, care daca nu ni le punem si pornim cu ochii inchisi s-ar putea sa fie prea tarziu.

Casatoria a fost si este o institutie simpla, dintre un barbat (barbat) si o femeie(femeie). Numai asa un cuplu poate crea un copil normal si nu prin alta forma. Sunt sigur ca exista si alte forme de convetuire conform cu scopul si posibilitatile unui cuplu gay.

Daca doriti sa faceti un partaj de bunuri, este destul sa faceti o firma cu participare 50% fiecare si ati rezolvat problema. Daca doriti sa stati impreuna, sunt sigur ca nimeni nu va interzice.

Eu nu am nimic cu persoanele homosexuale si nu le condamn, le respect optiunile lor, dar atat timp cat imi respecta si ele drepturile mele de cetatean. Nu vreau sa cred ca noi majoritatea nu mai avem nici un drept.

Este o actiune echivalenta cu homofobia sa impui niste legi care sa fie impotriva dreptului majoritatii.

Anonim spunea...

Si ca sa mai raspund lui anonim de inainte:
- homosexualii sunt pasnici poate doar din punct de vedere comportament, in rest suntem tot timpul sub un atac legislativ şi nu mi se pare deloc paşnic lucrul acesta.
- asociatiile care promoveaza homosexualii sunt foarte 'smechere', ei nu fac propaganda, te provoaca si dupa ce reactionezi se victimizeaza si te acuza de homofobie (vezi tactica lui Martin Luther King). Oare noi de ce sa-i acuzam cand ne baga legile astea pe gat?
- comparatia cu crestinatatea mi se pare incorecta, nu are nimic una cu alta. Cine sunt homosexualii sa conteste o institutie de cateva mii de ani? Poate ar trebui sa mai astepte si ei atatia ani sa vedem ce si unde, sa mai studiem acest fenomen si sa putem lua o decizie corecta atat pentru ei cat si pentru noi restul.

Este prea in graba decizia si societatea nu este pregatita. Momentat ar fi o incalcare ale drepturilor majoritatii.

E mult prea devreve si este mult prea neinteles fenomenul ... sa mai asteptam.