marți, 14 mai 2013

ROST prelungeşte termenul pentru înscrierea în concursul de jurnalism

Asociaţia “Rost” a hotărît să prelungească pînă la 30 iunie 2013 termenul de înscriere în concursul pentru Premiile “Gabriel Constantinescu” . Dorim ca, prin aceasta, să dăm o şansă celor care, din diferite motive, au întîrziat să ne trimită textele şi, de asemenea, să facem din această întrecere una mai folositoare deopotrivă pentru concurenţi (care pot învăţa unul de la altul şi să-şi evalueze mai bine forţele) şi cititori (care vor afla mai multe puncte de vedere despre Dreapta). Mai multe texte bune înseamnă o greutate mai mare dată premiilor.
Reamintim că articolele trebuie să abordeze tema Dreptei şi că subiectele sînt la libera alegere a participanţilor (evenimente recente, elemente doctrinare, istorie etc).
Sînt invitaţi să participe toţi cei care consideră că au talent, pricepere şi ceva de spus despre Dreapta, fără nici o condiţie legată de vîrstă, experienţă în presă, profesie, ocupaţie etc. Nu e obligatoriu să fiţi jurnalist, publicist sau scriitor.
Fiecare participant poate intra în concurs cu cel mult trei texte.
Speciile publicistice admise în concurs sînt: eseul, analiza şi comentariul.
Textele trimise pentru concurs trebuie scrise exclusiv pentru www.rostonline.ro. Nu se admite apariţia lor în alte publicaţii (pe hîrtie sau online), site-uri sau bloguri în timpul perioadei de concurs. Încălcarea acestei reguli atrage după sine eliminarea din concurs.
Textele trebuie să aibă minimum 5.000 şi maximum 20.000 de semne (cu spaţii).
Textele vor fi trimise pe adresa revistarost@gmail.com.
Articolele eligibile pentru concurs vor fi publicate pe site-ul www.rostonline.ro, pe măsură ce vor fi primite de juriu şi vor avea avizul acestuia.
Lista cu cei nominalizaţi la Premiile “Gabriel Constantinescu” va fi făcută publică la 1 iulie a.c., pe site-ul www.rostonline.ro.
Premierea se va face în cadrul unui eveniment special pe 6 iulie a.c.
Alte amănunte găsiţi aici.

Seja o primeiro a comentar