sâmbătă, 23 iulie 2011

S-a dus şi Amy Winehouse...

Blestemul talentului care nu rezistă tentaţiei drogului a lovit-o şi pe Amy Winehouse. Marea cîntăreaţă britanică a murit azi, la numai 27 de ani, în locuinţa sa de la Londra. Poliţia spune că n-a stabilit cauza morţii, dar presa britanică anunţă că ar putea fi o supradoză de droguri. Amy avea probleme mari cu alcoolul şi drogurile. Ea abia ieşise dintr-o cură de dezintoxicare. O voce senzaţională rămâne în memoria noastră cu doar două albume lansate. Dumnezeu s-o ierte!

3 Comentários:

Anonim spunea...

Da, s-a dus saraca.. Acelasi prag, 26 - 27 ani, greu de trecut, ca si in cazul lui Jim Morrison, Janis Joplin, Kurt Cobain (de la Nirvana). Primii doi, tot supradoza.

Sa-i ierte Dumnezeu, cantau frumos :-(

Paul Slayer Grigoriu spunea...

Tot la 27 de ani au murit si Jimi Hendrix si Cliff Burton, ultimul intr-un accident de masina. In privinta lui Jim Morrison, cauza oficala a mortii e un stop cardiac, dar se pare ca acesta e tot rezultatul consumului de "substante" - o faima pe care putini o pot digera i-a consumat pe multi artisti ai ultimelor decenii. Dumnezeu sa-i ierte.

sceptik spunea...

O mica observatie off-topic cumva: e trist c-au murit, dar mai trist e ca intra in categoria sinucigasilor. Din nefericire, cam asa se traduce.