duminică, 16 mai 2010

Guvernul ne obligă la solidaritate. Dar nu cu el, ci între noi

Mai multe măsuri ale guvernului, luate sau momentan numai anunţate, pe fond de austeritate creionează un viitor subru pentru familie în România. Guvernul şi adevăratul său premier, preşedintele Traian Băsescu, ne pretind solidaritate cu ei în aceste momente. Dar solidaritatea cu puterea ar fi pentru noi o autoflagelare stupidă, dacă nu cumva chiar sinucidere.


În aceste condiţii, protestele de stradă sînt perfect justificate. Şi vor trebuie urmate şi de alte acţiuni, pînă cînd vom schimba hotărîrea guvernului de a transforma România într-un "stat fără popor", cum bine scrie Mircea Platon într-un comentariu din ziuaveche.ro de azi.

Mîine, 17 mai, de la ora 12.00 la 14.00, sute de părinţi cu prunci în braţe vor picheta Ministerul Muncii.
Miercuri, 19 mai, la ora 16.00, Forul Ortodox Român (FOR) şi Alianţa Familiilor din România (AFR) vor organiza o conferinţă de presă pe tema ameninţărilor la adresa familiei.
Vineri, 21 mai, începînd cu ora 17.30, FOR şi AFR vor organiza un Marş pentru Familie, de la biserica Kretzulescu, de pe Calea Victoriei, pînă în Piaţa Unirii.

Voi reveni cu amănunte.

3 Comentários:

CodexAlimentarius spunea...

Va rugam sa promovati site-ul nostru. Detalii aici: http://codexalimentarius.info/?page_id=263

Unknown spunea...

@ CodexAlimentarius:

Am pus banner-ul. Faceti treaba buna. Spor si ajutor de Sus!

sceptik spunea...

Ok, si pe cine schimbam cu cine. Pe Boc cu Tanasescu? O mai fi vreo scaparer pentru tara asta? Cine sa ne scoata din bucluc?