luni, 23 februarie 2009

Lansare Dan Puric

Cartea Despre Omul Frumos, de Dan Puric, va fi lansata luni, 2 martie 2009, la la Libraria "M.Sadoveanu" din Bucuresti, cu participarea d-lui Dan Ciachir si a d-lui prof. univ. dr. GHEORGHE CEAUSU.

Daniel Ivan, cel care a anuntat evenimentul, apreciaza ca volumul "este o dezvaluire diafana a identitatii asumate, o noua pasire, transparenta, sigura, inspre inima memoriei.
Dan Puric urmeaza, si ne indruma sa ascultam, in spatiile pline de finete ale acestui volum, mai ales, pulsul amintirilor de nesters ale inimii, pentru a descoperi cararile vietii invesnicite ale Omului Frumos.
Nelipsita de incizii atitudinale, Despre Omul Frumos nu este atat o carte de idei, cat mai degraba una a atmosferei radioase, a adierii de vant subtire, purtator de buna mireasma."

"A te re-imprieteni cu conditia de a fi roman necesita actul primordial de a te re-imprieteni cu tine insuti. Niciodata ca acum omul n-a fost mai despartit de sine. Mai neatent cu sinele sau si, paradoxal, atat de atent cu ego-ul sau. Intre un narcisism biologic si o deprimare sufleteasca este asezata cusca in care se zbate omul de azi. (...)
Prin aceasta re-imprietenire cu propriul tau neam, tu te vei gandi altfel pe tine insuti si vei gandi si altfel despre tine; se va-ntampla in felul acesta o restaurare ontologica si, de ce nu, o vindecare."
Dan Puric

Autorul va oferi autografe publicului.

1 Comentário:

Anonim spunea...

La ce ora va avea loc lansarea?