duminică, 28 februarie 2016

Primul spot video al campaniei ROST „Oameni. Pentru totdeauna”

Începînd de astăzi, este disponibil pe internet şi primul spot video al Campaniei „Oameni. Pentru totdeauna”, realizat de Ager Film, prin generozitatea şi strădania d-lui Nicolae Mărgineanu, regizor şi scenarist care nu mai are nevoie de nici o prezentare. Mulţumim pentru ajutor întregii echipe Ager Film şi, în chip deosebit, d-lui Nicolae Mărgineanu şi d-nei Maria Ploae.
În cîteva zile, anumite canale de televiziune vor începe să difuzeze, în mod repetat, spotul pentru o perioadă de 12 săptămîni.
Prin acest videoclip de numai 30 de secunde încercăm să spunem că familia românească este în primejdie, că răspunsul fundamental la problemele ei estedragostea şi că putem găsi împreună drumul înapoi spre firesc, spre rost şi rînduială. Anunţăm astfel începutul ciclului de conferinţe dedicate familiei, în cadrul cărora specialişti pe diferite domenii vor face o radiografie exactă a situaţiei familiei în România şi vor indica o serie de soluţii punctuale la probleme specifice.
Este esenţial să conştientizăm, pînă nu e prea tîrziu, care sînt pericolele care pîndesc familia, pentru că fără familie nu există viitor.
Datele exacte ale conferinţelor, precum şi detalii despre loc, oră, vorbitori şi teme, veţi găsi în curînd pe acest site.
Campania noastră, începută în decembrie anul trecut, cu lansarea romanului grafic Oameni de unică folosinţă, de Elena Ciolacu, este complementară cu aceea Coaliţiei pentru Familie (din care Asociaţia Rost face parte), faţă de care însă a fost gîndită independent, cu un an mai înainte. Această fericită potrivire dovedeşte că starea familiei în România preocupă tot mai multă lume şi că o parte semnificativă a societăţii civile a înţeles miza pe care o reprezintă protejarea şi sprijinirea familiei.


Seja o primeiro a comentar