duminică, 2 august 2015

Cele mai proaspete articole de pe ROSTonline.ro

Deputatul Cezar Preda nu ar fi votat legea antilegionară?

„Nu ştiu ce a propus Institutul Elie Wiesel, nu ştiu ce s-a votat, dar nu cred că pot vota o lege care e împotriva românilor”

Deputatul Cezar Preda, parlamentar aflat la al treilea mandat, membru în Comisia comună de control a SRI, fost lider al PDL şi actualmente fruntaş al noului PNL, a declarat că nu ştie nimic despre Legea anticonstituţională şi antiromânească 217/ 2015, recent intrată în vigoare. (continuare pe www.rostonline.ro)

Reportaj despre sfinţii închisorilor (VIDEO)

Din 22 Iulie 2015, astfel de reportaje mai sînt legale? Şi, dacă Biserica nu i-a canonizat pînă acum pe sfinţii închisorilor, va mai îndrăzni să-i canonizeze? (continuare pe www.rostonline.ro)

Cavalerii întunericului

Un mare intuneric sta sa acapareze pamantul. Din toate partile, se ridica puteri care vor sa stinga Lumina lui Hristos. Dintr-o parte spre alta, dar si din interior spre suprafata, duhuri nebune ameninta crestinismul. In afara Bisericii ele prind forma extremismului, mai ales islamic, dar nu numai. In interior, degringolada, tradarea si nepasarea celor raspunzatori… (continuare pe www.rostonline.ro)

O lege antiromânească şi totodată antisemită

Scopul principal al legii antiromâneşti 217/ 2015 este instituirea fricii. Eticheta de legionar sau cea de negaţionist al holocaustului vor funcţiona ca elemente de şantaj, de marginalizare şi de teroare.[inregistrarea video a emisiunii de la B1 TV, din 31 iulie 2015] (continuare pe www.rostonline.ro)

Noua inchiziţie

Așa-numita „lege antilegionară”, prevalîndu-se de anumite excese conjuncturale (și desigur reprobabile) ale defunctului legionarism, creează cadrul inchizitorial pentru discreditarea publică „la pachet” a unor valori intelectuale și duhovnicești care legitimează cultural-artistic și moral-spiritual secolul XX românesc (dincolo de orice asociere – reală sau închipuită – cu o ideologie politică sau alta). (continuare pe www.rostonline.ro

Pr. Ciprian-Ioan Staicu: „Mărturisiţi-i pe sfinţii închisorilor!”

Scrisoare deschisă către toţi românii În ultimii ani tot mai mulți români au auzit de jertfa mărturisitorilor din închisorile comuniste. (continuare pe www.rostonline.ro
Comisarii pentru „legea memoriei” au început vînătoarea de fascişti. Cu Vulcănescu şi Crainic
Alexandru Florian, directorul general al Institutului Naţional pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel” (INSHR), a început „vînătoarea de fascişti”, pe baza Legii 217/2015, abia publicată în Monitorul Oficial. (continuare pe www.rostonline.ro

Seja o primeiro a comentar