joi, 10 octombrie 2013

A fi român înseamnă să fii extremist

Bolşevicii de modă nou şi apucături vechi, dimpreună cu închipuiţii vînători de "nazişti" - două grupuri care deseori se suprapun pînă la identitate - nu ne surprind cu nimic: "Temele discursului extremist din România sunt: unificarea cu Basarabia, homosexualitatea, avortul, evreii, maghiarii, NATO, UE, Sfinţii Închisorilor." 
Aţi auzit, extremiştilor? Care eşti pentru revenirea Basarabiei la Ţara-mamă, anticomunist, contra propagandei homosexualităţii, împotriva uciderii pruncilor nenăscuţi, critic cu evreii (mai cu seamă cu sioniştii şi impostorii holocaustului), deranjat de şovinismul maghiar şi de atentatele la unitatea statului român, eurosceptic, prea puţin entuziast faţă de anumite acţiuni ale NATO şi cu evlavie la Sfinţii Închisorilor? Fă un pas în faţă, extremistule, ca să te băgăm la puşcărie! Nu v-a ajuns, băi, că am trecut prin malaxorul temniţelor două generaţii de-alde voi? Vă vreţi martiri? Las' că vă facem martiri! Acuş ne sare în ajutor şi Antonescu ăsta pîrît, cum îi zice?, Crina!
Citiţi aici, ca să vă cruciţi!

1 Comentário:

Anonim spunea...

Vasi

Daca a iubi pe Dumnezeu, Neamul si Tara inseamna pentru ei extremism, sa vina sa ma ridice din casa. Uite ca nu au terminat toate generatiile de "extremisti". Mai sunt destui care lupta pentru Sfintele Legi lasate de Dumnezeu prin Sfanta Scriptura, Apostoli, Sfinti, Marturisitori, Mucenici, Calugari, Preoti si toti propovaduitorii Adevaratei Credinte Ortodoxe. Voi fi oricand fericita sa patimesc pentru Dumnezeu, Neam si Tara. Dumnezeu Sa ne ajute!

Traiasca Legiunea si Capitanul!
Sunt romanca si legionara, deci extremista!