vineri, 20 aprilie 2012

TVR Info: Statele Unite ale Europei. Viziunea creştină: pro şi contra

UPDATE


Sîmbătă, 21 aprilie, de la ora 10:10, TVR Info va difuza o nouă ediţie a emisiunii "De la plus la infinit”, realizată şi moderată de dl Răzvan Bucuroiu, pe tema Statele Unite ale Europei, Viziunea creştină: pro şi contra. Participă d-nii Răzvan Codrescu (scriitor, redactor şef al revistei ROST şi preşedinte de onoare al Asociaţiei omonime) şi Adrian Papahagi (eseist, vicepreşedinte al Fundaţiei Creştin Democrate), în studio, dl Radu Preda (teolog ortodox, lector la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca şi director fondator al Institutului Român de Studii Interortodoxe, Interconfesionale și Interreligioase), în duplex de la Cluj-Napoca, şi subsemnatul, prin telefon. Cred că este o foarte utilă discuţie pe un subiect care ne va mai preocupa un timp îndelungat.
Emisiunea a fost înregistrată în urmă cu cîteva săptămîni, programată iniţial pentru a fi difuzată pe 7 aprilie şi amînată din pricina unor evenimente politice la zi. 
Vă invit să o urmăriţi şi să o comentaţi aici. Sper să pot pune şi online înregistrarea emisiunii, săptămîna viitoare.  


2 Comentários:

Unknown spunea...

Mi se atrage atenţia că nişte anonimi care se joacă de-a gardienii Ortodoxiei iarăşi m-au înţeles greşit şi, în consecinţă, se isterizează pe bloguri. Ei mă acuză că aş nega existenţa Masoneriei şi planurile acesteia privind globalizarea şi impunerea unui guvern unic mondial. Cînd, de fapt, după cum se şi poate verifica pe înregistrare, am spus că nu cred în ATOTPUTERNICIA Masoneriei şi în INSTALAREA unui guvern mondial. Ce e aşa greu de înţeles?
Sau poate că "gardienii" Ortodoxiei au înţeles ce-am vrut să spun, dar nici aşa nu sînt de acord cu mine. Poate că ei cred că nu mai e nimic de făcut împotriva planurilor anticreştine şi antinaţionale, ca şi a celor de îndobitocire şi înrobire a omului. Însă în acest caz mă întreb: unde le este credinţa şi ce rost mai au zbaterile lor de demascare şi condamnare a Masoneriei?

Anonim spunea...

Intrebarea aceasta sa o puneti amicului dvs. Razvan Codrescu care afirma ca globalizarea nu mai poate fi oprita!
Oricum felicitari pentru ca ati spus si lucruri bune, dar ceilalti au batut campii rau de tot.