vineri, 19 decembrie 2008

O revistă nouă: “Presa Ortodoxă”


Revista "Presa Ortodoxă", al cărei număr semnal a ieşit pe piaţă zilele acestea, îşi propune să treacă realitatea în care credinciosul zilelor noastre trăieşte zi de zi prin filtrul perspectivei Adevărului, al ortodoxiei.
Într-o prezentare a publicaţiei se precizează că "Presa Ortodoxă" este o iniţiativă a oamenilor din Biserică pentru Biserică. Publicaţia are un caracter misionar, bazându-se pe dorinţa credincioşilor de a participa la această lucrare a cuvântului. De aceea, iniţiatorii redacţia îi invită să colaboreze pe toţi cei care au darul sau fac jertfa transmiterii cuvântului care zideşte.
"De altfel, avem încredinţarea, tot mai mult, că rezistenţa noastră, a credincioşilor, poate avea o şansă în faţa acestui tăvălug al lumii doar în măsura în care reuşim să avem legături vii, personale, comunitare şi autonome faţă de tot ce înseamnă structurile oficiale existente" - afirmă iniţiatorii proiectului.
Revista este girată de mai multe asociaţii creştine, iar redacţia este asigurată de Mihai Cristea (redactor şef), Ioan Bucur, Petru Molodeţ-Jitea şi Mircea Constantinescu. Pentru a intra în legătură cu redacţia folosiţi adresele de e-mail: presa.ortodoxa@gmail.com, presa.ortodoxa@yahoo.com.

1 Comentário:

Anonim spunea...

Ii cunoasteti pe cei care alcatuiesc comitetul redactional?