marți, 10 iunie 2014

Primele evenimente ale cafenelei culturale "La Vulturi"

Cafeneaua culturală "La Vulturi" vă invită la vernisajul expoziţiei „Black & White Feelings” de Gina Buliga şi Cristina Ţintă, miercuri, 11 iunie 2014, ora 19:00.




Subtilitatea tonurilor şi a contrastelor, atmosfera puternică, descoperirea unor lumi de poveste şi măreţia zborului sunt doar câteva dintre motivele pentru care nu trebuie să rataţi expoziţia semnată de Gina Buliga și Cristina Ţintă.

Alb-negrul ne pune aproape instantaneu faţă în faţă cu o nouă modalitate de a vedea lumea şi lucrurile. Îndepărtând culoarea, imaginea capătă de multe ori o cu totul altă interpretare.

Expoziţia va fi deschisă în perioada 10 - 24 iunie 2014.
Adresa: Strada Vulturilor nr. 8 (colţ cu Str. Parfumului, vizavi de biserica "Sf. Nicoalae, zona Hala Traian), Bucureşti.
Parteneri principali: Asociaţia Rost şi Grupul Filos
Parteneri media: FOTO4all, Exposure, F64 Studio, ClubulFoto.



Tot mâine, "La Vulturi" vă invită şi la „Oracol” - un one woman show, cu Graţiela Bădescu, despre femeia contemporană în relaţie cu iubirea şi identitatea proprie. O mărturie, un love-story colectiv care s-a născut din energiile oraşului. O producţie lorgean Theatre, „Oracol” a avut până acum peste 30 de reprezentaţii, în 7 oraşe, fiind văzut de peste 1000 de spectatori în spaţii neconvenţionale.
La intersecţia dintre eveniment şi spectacol, la despărţirea de introspecţie şi jurnal, "Oracol" aduce o poveste de dragoste de secol XXI. Performance-ul porneşte de la un text poetic care vorbeşte despre dragostea necondiţionată. "Oracol" este un poem urban, o mărturie, un love-story colectiv care s-a născut din energiile oraşului. S-a întâmplat să se îndrăgostească toate femeile din oraş în acelaşi timp. În aceeaşi zi. La aceeaşi oră. Şi să se întâlnească. Şi să-şi vorbească. Şi să se nască un text magic – Oracol – care a căpătat o formă într-un laptop al insomniilor şi ceştilor de cafea ale Rucsandrei Pop. Şi apoi s-a întâmplat să capete o formă “de spus mai departe prin viu grai” în insomniile şi ceştile de cafea ale Graţielei Bădescu.
Data: Miercuri, 11 iunie 2014, ora 20:30.
Adresa: Strada Vulturilor 8, Bucureşti

Seja o primeiro a comentar