sâmbătă, 23 iulie 2011

Teroristul norvegian e mason, nu creştin

Un norvegian în vârstă de 32 de ani a fost arestat pentru atacul armat de pe insula Utoya, din apropiere de Oslo. Anders Behring Breivik a intrat în tabără pretinzând că vrea să asigure securitatea participanţilor după explozia de la Oslo şi a deschis focul asupra celor prezenţi la eveniment. Cel puţin 84 de persoane au murit numai în cursul atacului armat - scrie Adevărul.
Presa norvegiană susţine că bărbatul, care a fost pus sub acuzare pentru terorism, ar fi "creştin, conservator şi apropiat de extrema dreaptă". Din fotografia omului, care însoţeşte ştirea, reiese mai degrabă că e mason, nu creştin. De altfel, între Dreapta şi creştinism, pe de o parte, şi Francmasonerie, pe de alta, este o incompatibilitate absolută.

UPDATE (25 iul. 2011)

După cum bănuiam (şi am scris într-un comentariu în subsolul textului ăsta), omul nu e nici creştin, nici mason. Că nu e creştin o dovedesc faptele. Că nu e mason veritabil reiese chiar din declaraţiile sale. El susţine că a reînfiinţat Ordinul Templierilor, împreună cu alţi opt zănatici, la Londra, în 2002. Aşa, oricine poate îmbrăca orice haină şi comite orice blestemăţie în numele unei idei sau organizaţii, fără să fie nici slujitorul acelei idei, nici cu adevărat membru în acea organizaţie. S-au mai vazut cazuri.
Dincolo de asta, remarc stupizenia sau numai ticăloşia unor publicaţii internaţionale, care se grăbesc să treacă atrocităţile comise de acest dezaxat în contul creştinismului şi al "extremei-drepte". Unele ziare publică azi tot soiul de "analize" prin care încearcă să demonstreze că faptele lui Breivik au fost declanşate de "discursul populist şi islamofob al extremei-drepte europene". Şi iau la rînd partidele pe care le consideră de extremă-dreapta din Europa, pentru a le acuza de incitare la crimă în masă.
La noi, aceste "analize" le prilejuiesc stîngiştilor adevărate "revelaţii". Iată de pildă ce scrie Costi Rogozanu: "Deruta a început. Pentru că gîndurile teroristului se mulau perfect pe un val ideologic din ce în ce mai apreciat şi votat în Europa şi pe o scară de valori extrem de prezentă în Est, în România nu mai vorbesc. Fobia de multiculturalism şi corectitudine politică a făcut carieră la noi, deşi, cum am zis-o de atîtea ori, n-am suferit niciodată de vreun exces de multiculturalism sau “pc”."

10 Comentários:

Răzvan Codrescu spunea...

Numai un psihopat putea săvîrşi o asemenea monstruozitate. Or, în cazul unui psihopat - fie că se numeşte Baruh Goldstein, Osama bin Laden sau Anders Behring Breivik - devine inesenţial că este, se dă sau se crede sionist, islamist, creştin, mason, conservator sau orice altceva. Esenţială este patologia în virtutea căreia a făcut ceea ce a făcut. A spune, insinuant, spre a-i "explica" gestul, că un Anders Behring Breivik este "creştin", "conservator" sau "mason" echivalează cu a spune, de pildă, că a făcut ceea ce a făcut pentru că e blond, sau pentru că e norvegian, sau pentru că are 32 de ani!

Unknown spunea...

@ Razvan Codrescu:

Eu n-am explicat fapta lui abominabila prin apartenenta la un grup sau prin nutrirea unei credinte. Desi si acestea pot fi elemente conjuncturale sau chiar fundamentale la baza unor crime. Am precizat doar ca nu putea fi crestin de vreme ce era mason. Cel putin fotografia lui in tinuta masonica atesta ipoteza ca era mason. Si daca era mason si nu crestin, trebuie sa se stie. Bine, s-ar fi putut ca omul sa se creada si mason, si crestin si sa nu fi fost nici una.

Anonim spunea...

Un dement ! In schimb, "prietenii" HotNews-Contributors au reusit din nou sa "execute" crestinismul prin simpla marturie a dezaxatului care-si zice "fundamentalist crestin". Si cum ura impotriva ORICAREI credinte este paroxistica pe acest blog si cum fostul lor sef este evident mason, au taiat toate comentariile pertinente si au lasat sa apara numai comentarii fundamentalist atee, daca se poate spune asa.
Ura impotriva unui dezaxat este una, dar ura care razbate din comentariile lasate sa apara pe HotNews-Contributors impotriva ortodoxiei (pusa deavalma alaturi de inchizitie,islam, etc.)nu este intrecuta decat de pervertirea faptelor. Acest autodeclarat fundamentalist crestin si-a omorat proprii concetateni norvegieni ! Nu cred ca era vreunul islamist dintre cei morti.
Nu o sa ne mai tina mult Dumnezeu ca neam, asa cum a facut si cu Constantinopolul.
Si tocmai ne explicase intr-un serial pe 10TV un grup de "tovarasi" masoni (in prezenta vestitului Nash)cum ei sunt primii din lume care au zis ca toti suntem "frati". Si iudei si hinduisti si budhisti si catolici si mahomedani si, si, si ...
Ce conteaza ca dementul se imbraca precum un mason ?; daca el isi zice fundamentalist crestin (si mai nou il admira pe Tepes !) atunci sa dispara toti crestinii care sunt niste "animale" oligofrene si imputite ! Acest blog nenorocit (HotNews) ar trebui interzis pentru instigare la asasinare in masa sau genocid. Dar cine sa o faca ?
Mai este cineva "vertical" in fapta in aceasta tara ?
Ma tem ca nu !
Asocierea voita a psihopatilor cu crestinii (deavalma)facuta sub comanda retardatilor aparent de la HotNews, este un exemplu clasic de distrugere din interior a propriei natiuni prin manipulari ce intrec orice imaginatie si sunt sub limita oricarui bun simt, chiar si masonic.
Daca face ceva acest site nenorocit, atunci sigur pregateste subliminal cititorii sai in a deveni asasini ca si cretinoidul norvegian. Iar legatura aberanta cu Tepes ne aduce din nou in fata lumii ca pe niste criminali atroce.
De ce ingaduie Dumnezeu asta ? Stim cu totii ... care mai scriem pe aici.

Vlad,
Budhistul crestin si taoist de dreapta.

Anonim spunea...

Si pentru ca Dumnezeu exista ... iata cine sta in spatele acestor marsavii, cu toate ca Basescu a anuntat ca Romania nu recunoaste Palestina.

http://translate.google.com/translate?js=n&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&sl=auto&tl=en&u=http%3A%2F%2Fpolitisk.tv2.no%2Fnyheter%2Fst%25C3%25B8re-om-israel-palestina-konflikten-%25E2%2580%2593-okkupasjonen-ma-opph%25C3%25B8re-muren-ma-rives-og-det-ma-skje-na%2F

http://thirteenthmonkey.blogspot.com/2011/07/norway-isreal-unfavourable-relations.html

http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3984621,00.html

Sionistul musulman.

Anonim spunea...

Si iata cum se inchide "cercul".
Presedintele Israelului multumeste ACUM Romaniei prin Traian Basescu pentru cei 400.000 de evrei salvati in ww2 (cine i-a salvat cand regele am inteles ca nu avea nicio putere in fata "asasinului" Antonescu ?)dupa 22 de ani de la 1989(atunci Moses Rosen spunea ca suntem un neam de asasini), PENTRU CA ACUM AVEA INTERESUL AICI!(exact in acel moment si numai atunci ... POPORUL ROMAN ERA BUN !; CAM UN MINUT !)
ACUM BASESCU NU RECUNOASTE PALESTINA ! DACA AR FI RECUNOSCUT-O URMA SA SE INTAMPLE SI AICI CE S-A INTAMPLAT IN NORVEGIA !
SI CUM TOATA LUMEA STIE CA MASONII SUNT IN PRINCIPAL EVREI SI PROTESTANTI( NU CRESTINI ORTODOCSI !)SE INTOARCE TOTUL CU 180 DE GRADE SI VINOVATI SUNT CRESTINII CU TOTUL, IN CIUDA ANATEMELOR PE CARE SI LE-AU ARUNCAT UNII ASUPRA ALTORA DE 2000 DE ANI !
GOIMUL TREBUIE SA MOARA !!!
SI IATA CUM MASONII UCID CRESTINI, FIE EI SI PROTESTANTI, SI PREZINTA TOTUL CA PE UN FUNDAMENTALISM CRESTIN CE LUPTA CU ISLAMUL !!!
Dar asemenea comentarii nu pot aparea pe blogul "echilibratului" Dan Tapalaga. Nu cadreaza cu filosofia "subtire" a lui Liiceanu si Plesu, laudatorii lui de "dreapta" !
Alti scarbiti de aceasta tara ca si Patapievici.

Crestinul zen de gradul trei

Anonim spunea...

Si pentru ca totul este EXACT ca mai sus, iata cum stirile de ultima ora ne spun ca unul dintre vinovatii morali pentru atentatele din Norvegia este ... Basescu pentru ca ar fi ordonat si el (in ww2) sa se treaca Prutul alaturi de nazisti (care erau si ei crestini, nu-i asa!)
Ce treaba are asta cu "fundamentalismul crestin" ce lupta impotriva islamului din capul dementului de norvegian ?
Nu cumva are treaba cu lupta impotriva evreului homosexual Lenin si cu urmasii lui plini de bani din Rusia?
Ne-am facut treaba cu Maniu? n-are decat sa-i stranga mana lui Antonescu la proces, atata timp cat "cozile de topor" de aici dublate "intamplator" de evreii sovietici ii vor lichida pe amandoi.

Ce conteaza ca Basescu ne vinde la FMI si nu recunoaste Palestina ?
A zis ca ar fi trecut si el Prutul !
Ati vazut cum l-a influentat (si prin Vlad Tepes) pe dementul din Norvegia ?
De parca cretinul ala blond se uita numai la B1TV !!!
Cam asa lucreaza "baietii".

Mai e putin si ne ia dracu'.
Un pic zabava !

Anglicanul shamanist si ezoteric

P.S. Lasa ca vine "patriotul" Isarescu si ne salveaza. Ne baga in EUR, sa murim fericiti si coordonati fiscal.
Dar numai dupe ce viitoare doamna Presdedinte, Adina, ne va imbogati cu Rosia Montana.

Anonim spunea...

Un alt psihopat al vorbelor goale staruie sa faca legaturi imaginare intre acest eveniment tragic si...(ghiciti)...miscarea legionara.Unde dai si unde crapa!Bietul (d)rac.

Radu Greuceanu

Anonim spunea...

Hotnews l-a facut acum terorist ca si Unabomber...

Anonim spunea...

Razboi intru Cuvant: Asadar, miza este sa se creeze din acest atentat un FENOMEN. FENOMENULUI TERORISMULUI ALB, CRESTIN SI NATIONALIST. Autoritatile nu au nevoie de cazuri, ci de fenomene.

Ion de la Chiuiesti spunea...

Ati observat ca se incearca impunerea pe "piata" a termenului de fundamentalist crestin? Cum am mai spus undeva, ori esti crestin ori nu, nu exista tot felul de niveluri intermediare sau extremiste. Si trebuie sa luptam ca acesti termeni sa nu se propage, macar in Romania.