joi, 16 octombrie 2008

Parintele Mina Dobzeu e bolnav


Parintele Mina Dobzeu, de la Husi, cel care l-a botezat in inchisoare pe Nicu Steinhardt, este grav bolnav in spital, la Iasi. Pomeniti-l la rugaciune, iar cei care puteti, mergeti sa-l mingiiati si sa-l incurajati. Il gasiti la Spitalul Sf. Spiridon, sectia Infectioase, pavilionul 4, salon 5.

UPDATE

ANUNŢ UMANITAR pentru părintele Mina Dobzeu!

Părintele arhimandrit Mina Dobzeu (binecunoscut ca fiind cel care l-a botezat în închisoare pe monahul Nicolae Steinhardt), se află în stare foarte gravă (!!!) la spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi. În urma administrării medicamentului biseptol, a făcut un fel de alergie, ce s-a transformat într-o infecţie ce cuprinde tot corpul.

Facem APEL către toţi oamenii cu inimă bună, care pot să facă ceva pentru ameliorarea durerilor groaznice prin care trece părintele.

Momentan ne confruntăm cu problema găsirii unui unguent, foarte necesar pentru vindecarea rănilor deschise şi oprirea infecţiilor, întrucât depozitele farmaceutice se află în grevă. Se numeşte ACTOVEGIN 20% gel hemoderivat deproteinizat din sânge de viţel, 0,8%.

Într-o zi sunt necesare 3 tuburi pentru a acoperi toate rănile. Vă rugăm să căutaţi acest unguent prin farmaciile din oraşul dvs. şi să le trimiteţi la adresa Spitalul Sf. Spiridon Bd. Independentei nr. 1, cod 700111, IASI Tel/fax:0232-217781 cu menţiunea PENTRU PĂRINTELE MINA DOBZEU, internat la secţia infecţioase, pavilion 4, salon 5.

4 Comentários:

Anonim spunea...

Unguentul (15 tuburi) va ajunge in aceasta noapte la Iasi (orele 1:30 -2). L-am pus la maxi taxi si vor fi cativa ascoristi care il vor lua atunci. Dumnezeu sa il ajute pe parinte.

Unknown spunea...

@ demetrios:

Sa va dea Dumnezeu numai bine!

Anonim spunea...

Intr-adevar tuburile au ajuns la parintele. Pe langa cele 15 au sosit multe altele. Acum aceasta problema este rezolvata. Parintele se confrunta cu dureri ale oaselor, din cauza reumatismului si are friguri. Sa ne rugam in continuare pentru sfintia sa. Dumnezeu sa va rasplateasca si sa va dea mantuire.

Anonim spunea...

Apologeticum, daca mai este nevoie de ceva pentru parinte, da de stire si ne miscam (unguentul l-au procurat fetele sufletiste de la ASCOR Bucuresti, eu m-am ocupat doar de partea cu transportul rapid).

Nu uita de sugestia mea cu dr. Pavel Chirila, pe care si dl. Tarziu aici de fata ti-l va recomanda ca fiind un doctor exceptional. Nu e nevoie ca parintele sa ajunga la Bucuresti pt asta, se poate discuta si la telefon.
off topic: Dle Tarziu, am mai incercat sa trimit de vreo 3 ori acest comentariu astazi, dar am primit erori. In cazul in care insa dv ati primit comentariul acesta de mai multe ori, postati-l daca doriti doar pe ultimul, ca sa nu incarc inutil lista de comentarii.

Demetrios