luni, 7 iunie 2010

Expoziţie şi conferinţă la Piatra Neamţ

Expoziţia "Pe drumul Învierii" a ajuns la Muzeul de Istorie din Piatra Neamţ, unde va fi vernisată vineri 11 iunie a.c., ora 17.00. La deschidere vor vorbi pr. Vasile Păvăleanu, fostul deţinut politic Grigore Caraza (21 de ani de temniţă), scriitorul Adrian Alui Gheorghe, profesorul Adrian Romila, scriitorul Răzvan Codrescu, preşedinte de onoare al Asociaţiei "Rost", şi subsemnatul.


A doua zi, sîmbătă 12 iunie a.c., începînd cu ora 13.00, la Casa de Cultură din Piatra Neamţ, va avea loc conferinţa "Criza lumii româneşti şi jertfa răscumpărătoare", susţinută de pr. Amfilohie, duhovnicul mănăstirii Diaconeşti (Bacău), monahul Moise de la Oaşa, Răzvan Codrescu şi subsemnatul.

Intrarea la ambele evenimente este, desigur, liberă. Vă aşteptăm cu drag.

10 Comentários:

andreas18 spunea...

Doamne ajuta! Nu va suparati, expozitia va ajunge si pe la Suceava, ca tot e prin zona?

Unknown spunea...

@ andreas18:

Da, expozitia va ajunge si la Suceava, unde cel mai probabil va fi deschisa pe 18 iunie. Pt data sigura, loc si ora voi informa la timpul cuvenit. Va asteptam.

mihaeladr spunea...

Dar, la Bacau? Ca eu de obicei aflu dupa.

Unknown spunea...

@ mihaeladr:

Sigur ca si in Bacau :) Tocmai acolo sa nu vina?
In iulie va fi in Bacau, dar pt datele exacte, urmariti blogul.

sceptik spunea...

Bun, ai zis cine conferentiaza, dar nu spui cine participa si din partea SRI ? ::))))

Banuiesc ca nu stii, totusi trebuia sa fi lasat loc liber: ......... .

:)))

Constantin spunea...

Interes este si in Targu Ocna si Onesti , chiar daca opozitia va fi mare (pe baza manifestarilor trecute blocate sua anulate ) , dar speram sa putem reusi . Pe cine si cum ( mail, telefon etc) trebuie sa contactam pentru a gasi cea mai buna solutie pentru a reusi sa marturism si aici!

Unknown spunea...

@ Constantin:

Scrieti-mi, va rog, pe claudiu.tarziu@gmail.com si lasati-mi datele dvs de contact.
Doamne-ajuta!

Anonim spunea...

Ar fi minunat daca ar veni si in Bihor, la Beius.

Daca nu se poate macar sa inregistreze cineva conferinta , sa o puna pe net .

Anonim spunea...

“Carduri, gadgeturi si mailuri – e suficient?

E cald. Sesiunea si strandul sunt la concurenta. Pe racoare, probabil o terasa. Glume, farse si copilarii. E suficient? Crezi ca esti fericit seara cand pui capul pe perna. Orice sursa de tulburare o identifici doar in carduri, gadgeturi si mailuri.
Nu Il deranjezi, zici. Tu cu ale tale, El undeva, nu stii unde, cu ale noastre. Gandesti ca esti tanar si cauti sa iti explici ce inseamna termenul “distractie” fara Larousse. Toata filosofia ta porneste de la o premisa falsa: avem o singura viata.
Lumea e a ta, crezi. Relatii ocazionale, niciodata implicare si continuitate. In aceasta filosofie umanista seculara, totul ti-e permis. Ai o singura lozinca: ce tie nu iti place, altuia nu ii face.
Nu vreau sa te etichetez altfel decat iubit de El. Nu emit judecati de valoare. Nu impart multimea in smintiti si in misei. Dar sunt sigur ca deja nu mai citesti. Te-ai plictisit. Desi nu predic, nu te intereseaza. Pur si simplu. Preferi sa dai sonorul mai tare pe MTV sau sa descarci ultimul serial britanic.
Sperand ca ai revenit si lecturezi aceste ganduri, te provoc: nu stii ce pierzi. Vorbesc despre liniste, armonie si siguranta. For ever.
Nu crede toate sabloanele care se pun pe seama celor ce cred. In mare parte nu sunt adevarate, sunt doar ironii dure.
Sansa ta ar fi sa te bucuri de compania unui coleg dezghetat. Cauta linistea, nu prefera tumultul. Iar daca vrei sa fii fericit, nu trebuie sa adaugi ceva, ci sa smulgi ceva din sufletul tau. Ma folosesesc de cuvintele avvei Alphonse, m-as bucura sa citesti toata cartea “Bucuria”. Sa nu fi stresat ca trebuie sa iti faci canonul de rugaciune.

Ma voi ruga pentru tine. ”

http://www.marius-matei.blogspot.com

Anonim spunea...

Cu toata dragostea va asteptam si la Botosani...deja aici teii stau sa deie in floare, Eminescu e prin preajma...va asteptam
Zilele trecute ni l-au adus pe K Keneth...vai noua!!sau vai celor ce ni l-au adus....
Ce trebuie s afacem sa va convindem sa veniti si la Botosani?
Toate cele bune, Doamne ajuta!