miercuri, 2 iunie 2010

Cum ne otrăvim singuri

România, te iubesc: Umami, al cincilea gust "periculos de bun". O anchetă excelentă, care ar trebui să ne trezească. Urmăriţi-o pînă la capăt!



3 Comentários:

mihaeladr spunea...

Of, de-ar fi mai multi care ar urmari, ar intelege si ar pune si in practica!!!!! De ce zic of? Pentru ca am impresia ca vorbesc cateodata degeaba despre acest subiect cu anumite persoane.

Anonim spunea...

Subliniez faptul ca sanatatea publica tine de securitatea nationala. Prin aceasta otravire a poporului se atenteaza la securitatea nationala.

Mirona-Ioana Tatu spunea...

Despre MGS dar si despre alte alimente sau E-uri nocive puteti afla de pe site-ul http://codexalimentarius.info/ .

Stiam despre MGS (monoglutamat de sodiu) inca din 2005. In 2006, cand am fost in SUA, am tot intrebat pe la restaurantele pe la care am mancat, daca folosesc MGS. Peste tot primeam raspunsuri pozitive. Iar pe etichetele ale aproape tuturor produselor alimentare de la Wallmart si alte supermarket-uri nu lipsea MGS, alaturi de o multime de alte chimicale. Am vrut, de pilda, sa cumpar branza proaspata de vaci. Dupa multe cautari, am gasit o cutie pe a carei eticheta laptele praf era unul dintre ingredientele minore. Restul erau tot felul de substante de care nici nu auzisem.

Nu e de mirare de ce au ajuns americanii asa de grasi... Si acum noi le pasim pe urme intr-o "veselie"...