marți, 5 mai 2009

Părintele Cleopa sau "autoritatea focului lăuntric"

Numărul 74 al revistei ROST, aflat acum pe piaţă, îi este dedicat vrednicului de pomenire Părinte Cleopa Ilie - cel despre care ÎPS Bartolomeu Anania spunea că are"autoritatea focului lăuntric".

Vă recomand cîteva titluri: Istoria, pusă la zid (dr. Paul Nistor), România ca o pradă (Viorel Patrichi), Fenomenul Dan Puric (Dan Ciachir), Fîntîna lui George Racoveanu (dr. Teodora Roşca), Vasile Lupu, protectorul Ortodoxiei (drd. Ionel Alexandru Sersea), Abuzul de autoritate [al criticului Nicolae Manolescu, în a sa Istorie...] (conf. univ. dr. Costică Neagu), "Bizantinismul" BOR şi lecţia istoriei (dr. Emilia Corbu) şi, cu voia dvs., ultimul pe listă :), Revoluţia Florilor. Dacă nu azi, peste 20 de ani [despre evenimentele din Basarabia] (Claudiu Târziu).

Revista ROST poate fi procurată în sistem de abonament de la redacţie sau în Bucureşti de la librăriile “Vasiliada” şi “Sophia”; în Braşov de la librăria “Okian”; în Constanţa de la librăria “Brâncovenească” şi de la Prăvălia Predania; în Suceava de la librăria “Sf. Voievod Ştefan cel Mare”; în Iaşi de la librăriile Sedcom Libris; în Cluj de la librăriile Arhiepiscopiei Ortodoxe, în Arad de la Libraria "Logos", în Timişoara de la Libraria “Sf. Siluan”, în Galaţi de la librăria "Lumina".

Seja o primeiro a comentar