joi, 16 aprilie 2009

Anunţ umanitar

Un prieten m-a rugat să fac public anunţul umanitar de mai jos, asigurîndu-mă că o cunoaşte pe tînăra care are nevoie de ajutorul nostru şi că este într-adevăr într-o situaţie disperată.

Postez anunţul în speranţa că, măcar în preajma Jertfei şi a Învierii Mîntuitorului nostru, sîntem mai sensibili şi vom răspunde mai mulţi acestui apel.
(C.T.)

Dragii nostri,

Va scriem pentru a va cere ajutorul pentru un suflet drag noua, Diana Mociran, din Baia Mare, in varsta de 28 de ani, care sufera de chistadenocarcinom ovarian cu carcinomatoza peritoneala (cancer). A suferit trei interventii chirurgicale si tratament in Romania, insa acestea nu i-au rezolvat problemele de sanatate.

In momentul de fata starea ei este grava si are nevoie urgenta de o operatie in Germania, ale carei costuri se ridica la 60.000 EUR. Familia nu detine aceasta suma, fiind nevoita sa apeleze, pentru salvarea singurului copil, la ajutorul celor din jur.

Va rugam sa n-o uitati pe Diana si sa o ajutati. Donatiile se pot efectua in conturile deschise la BRD, sucursala Baia Mare, agentia Hortensiei nr:

RO78BRDE250SV32358392500 –cont RON

RO47BRDE250SV34546362500 – cont EURO.

Va multumim! Domnul sa va binecuvanteze!


4 Comentários:

Raluca spunea...

Va rog sa postati si acest anunt umanitar! va multumesc.
http://ioanapirvu.wordpress.com/

Yoli spunea...

Buna. Mai este actual cazul Dianei? Daca da trimite-mi te rog un comment pe www.binefacere.ro pentru a-i publica Dianei cazul (cu update-urile necesare daca ai).

Ms mult, Yoli

Horia Fotinia spunea...

http://sunt-bolnava.blogspot.ro/ Va rog sa vizitati pagina si sa dati mai departe!

Anonim spunea...


http://sunt-bolnava.blogspot.ro/ Va rog sa vizitati pagina si sa dati mai departe!