joi, 3 aprilie 2014

Eveniment excepţional la Cluj: DESTINE PE DRUMUL CRUCII

Dragi clujeni, e timpul să ne reîntîlnim. Noi, cei de la Asociaţia "Rost" şi de la A.S.C.O.R., cu dvs., şi toţi cu valorile autentice ale neamului românesc şi ale Bisericii Ortodoxe, într-un eveniment de excepţie.
Vă aşteptăm cu drag pe 10 aprilie, ora 19.00, la Casa Universitarilor (Sala Auditorium Maximum, str. Emanuel de Martonne nr. 1, colţ cu str. Kogălniceanu). Vom vedea un film memorabil: "Evadat din Gulag" de Kutsna Amiredjibi, despre tatăl său, prinţul georgian Ciabua Amiredjibi, fost deţinut politic timp de 16 ani (care a fugit din temniţele sovietice de şase ori şi a scăpat de la moarte de două ori), scriitor nominalizat la Premiul Nobel şi, în ultimii ani, călugăr (sub numele David). Vom asculta o înregistrare audio inedită cu Aurel State - un monument al demnităţii româneşti, fost deţinut politic şi autorul unei cărţi extraordinare de memorii de pe frontul celui de-al doilea război mondial şi din închisorile comuniste, "Drumul crucii". În fine, vom lansa cartea lui Aurel State.
Din partea Asociaţiei "Rost" vine artileria grea de vorbitori: scriitorul şi fostul deţinut politic Marcel Petrişor, actorul şi regizorul Dan Puric, scriitorul, jurnalistul şi editorul Răzvan Codrescu, magistratul şi teologul Lucian D. Popescu şi, respectînd ordinea vîrstei, ultimul pe listă, subsemnatul ;-)4 Comentários:

Unknown spunea...

Va asteptam de multa vreme. Si pe dvs, si pe carte :).
In general, din motive financiare, comand carti de la Supergraph prin Ascor; se comanda de sume mai mari si se obtin reduceri. Insa carti de categoria asta dar nu prea au pe stoc.

Anonim spunea...

Si acuma o intrebare de novice in ceea ce priveste participarea la astfel de evenimente: Intrarea este gratuita?

Clau spunea...

Buna seara! Tocmai m-am intors de la aceast eveniment si am fost placut impresionat de inregistrarea audio a lui Aurel State. As dori sa stiu unde as putea sa o gasesc sa o reascult? Mulumesc!

Anonim spunea...

Buna ziua! Am fost aseara la acest eveniment deosebit si m-a impresionat foarte mult inregistrarea cu Aurel State. Unde as putea sa o gasesc pentru a o reasculta? Va multumesc!