marți, 24 ianuarie 2012

Arestarea unui stareţ

De la o ediţie la alta emisiunea De la + la infinit se dovedeşte a fi o nouă sursă de informare corectă, elaborată, dinamică şi mai ales eficientă în spaţiul mass-mediei ortodoxe din România. Grație moderatorului (publicistul, editorul şi directorul de televiziune Răzvan Bucuroiu) emisiunea difuzată pe postul național de ştiri TVR Info (în fiecare sâmbătă de la ora 10.10) capătă o dimensiune de mare impact social cu subiecte de o imensă importanţă.
Emisiunea de faţă prezintă un subiect extrem de delicat: arestarea Stareţului Efrem Vatopedinul. Un caz ce a zguduit întreg mapamondul. O analiză la zi asupra efectelor generate de acţiunea autorităţilor elene dar şi o coerentă imagine a cauzelor acestui eveniment puteţi afla urmărind înregistrarea emisiunii din 21 ianurie 2012.



Invitați: Iulian Capsali (regizor şi publicist) și Rafael Udrişte (jurnalist, realizatorul emisiunii Semne de la TVR)
Intervenţie telefonică a Pr. Prof. Constantin Coman și a Pr. Matei Vulcănescu (Grecia)
Realizator: Răzvan Bucuroiu

2 Comentários:

Anonim spunea...

Excelent ca intotdeauna !
Remarca de la sfarsit legata de atacul de alt tip la care este supusa ortodoxia romana, denota o intelegere profunda a fratelui Rafael.
De aceea nu am sa obosesc in a spune, cu orice risc de a fi balacarit, ca criticile noastre, uneori bine venite, trebuie facute cu multa grija si decenta.
Iar "prieteniile" nu ne fac mai obiectivi in aprecieri, ci mai subiectivi.
Si asta nu o spun eu, ci tot Sfintii Parinti.

Gamalie-l

Anonim spunea...

http://www.ascor.md/index.php?option=com_content&view=article&id=2891:ciprian-frant-voluntar-pentru-orfani&catid=302:aciuni