luni, 1 aprilie 2013

Pr. GABRIEL CĂŢE - "Marea izbândă este să aduci cât mai mulţi oameni la credinţă"



Părintele Gabriel Căţe (n. 1969), de la biserica "Sfânta Vineri" - Berceni, are o istorie per­sonală pe cât de spectaculoasă, pe atât de pilduitoare.
Fiu de preot, a absolvit mai întâi Facultatea de Teologie din Bucureşti, pentru ca imediat să urmeze Conservatorul de Muzică "Ciprian Porumbescu", iar după aceea, să facă un doctorat în Filosofie, cu tema "Opera de artă în modelare şi reprezentare". Însă, după o excelentă carieră de tenor liric la Opera Naţională, a ales să se preoţească şi să-şi construiască propria bise­rică. Sufletul lui tânjea după ceva mai mult decât gloria lu­meas­că, deşi s-a bucurat din plin şi de aceas­ta. A înţeles, într-un târziu, că mai mult decât să cânte lumii, vrea să-i cân­te lui Dumnezeu. Astăzi, cu un pas mai aproape de El, părintele Gabriel mai are o singură mare dorinţă: să trezească cât mai mulţi semeni la viaţa du­hovni­cească.

Citiţi interviul din Formula As !


1 Comentário:

Anonim spunea...

Buna ziua, pentru ca nu am gasit adresa dvs de email va contactez pe aceasta cale. Va citesc de mult timp blogul, apreciez activitatea pe care o duceti si impartasesc convingerile care va motiveaza. As dori sa va comunic anumite informatii care v-ar putea fi de interes, ca roman, om de dreapta si jurnalist. Va rog sa-mi scrieti la adresa raluca2004@gmail.com. Numai bine!