luni, 4 noiembrie 2013

Toamna, mon amour





 














3 Comentários:

Aimée spunea...

Cu adevarat superbe imaginile, artista desavarsita toamna! Multumesc pt impartasire!

Anonim spunea...

Frumosul creionat sub farmercul culorilor de toamna trasnpus minunat in arta fotografica. Multumim si de asta data pentru bogatia ce ne hraneste sufletul. Doamne ajuta!

DCC spunea...

Daca poate fi de folos cuiva mesajul urmator va rog sa-l afisati , daca credeti ca nu are nici un loc si rol pe acest blog va rog sa-l stergeti.

” BLOG >>
S.O.S ! ROMANIA, TITANICUL si GHETARUL !
Radu Moraru | marți, 5 noiembrie 2013 | 1:10 | 295 comentarii

Daca Titanicul ar fi avut un PERSONAJ intelept, providential si miraculos de convingator, atunci toti pasagerii vasului ar fi coborit pe GHETAR, cu haine groase, cu plapumi si paturi, cu mincare si bautura, cu tot mobilierul numai bun de lemne de foc. Cu siguranta ar fi rezistat citeva zile pina veneau echipele de salvare ! Singurul “pericol” putea fi incalzirea globala, ca le topea ghetarul!

Romania de astazi e ca Titanicul dupa ce a lovit Ghetarul.
Echipajul vasului nu poate si nu vrea sa conceapa ca Titanicul se va scufunda.

Bogatasii de pe puntea superioara sint prea aroganti ca sa se sperie si sint crescuti si indoctrinati asfel incit ei sa fie siguri ca “sistemul” ii va salva, cu barcile rezervate exclusiv lor. Ba ei cred ca, daca vor fi probleme, isi vor salva vietile cu bani si bijuterii.

Amaritii de pe puntile inferioare nici nu stiu ce se intimpla, fiind prea ocupati cu saracia lor, cu micile povesti de viata, cu micile bucurii si petreceri care ii fac sa uite, pentru o clipa, ca fac parte din lumea sclavilor. Ei nici macar nu stiu ca pentru ei nu s-au construit barci de salvare!

In final, o moarte cumplita a luat cu ea pasageri de pe toate puntile, cu tot cu unii membri ai echipajului, dar cele mai multe victime au fost din rindul celor de sub puntea bogatilor.

Daca ar fi existat pe Titanic PERSONAJUL INTELEPT, PROVIDENTIAL si CONVINGATOR, probabil nu l-ar fi urmat nimeni, l-ar fi certat toti, l-ar fi spurcat si i-ar fi spus ca e nebun! In final, posibil ca si PERSONAJUL sa se fi lasat convins sa ramina pe Titanic!

Dar eu, reporterul care a vazut acest film, chiar de doua ori, si stiu exact, de 20 de ani, cum si pe unde ia apa “Titanicul Romania”, va spun ca astazi eu RENUNT la TITANIC si COBOR pe GHETAR! Eu vreau sa devin o parte a Personajului. Avind in vedere citi intelepti a avut si are acest neam, avind in vedere cite personaje providentiale salveaza acest popor de milenii, cred ca mie, ca mic proprietar de MASS MEDIA, mi-a ramas sarcina SA CONVING ROMANII SA SCHIMBAM SISTEMUL ! Politicienii, regimurile si dictaturile s-au tot schimbat, intre ei, intre ele, DEGEABA!

Cred ca intreaga clasa politica va va promite o viata senzationala pe TITANIC ! Puterea si Opozitia vor fi, ca intotdeauna, pe Puntea Superioara, voi toti cei creduli in puterea Titanicului, veti sta la locurile voastre!

Haideti sa impartim Romania in doua! NASUL TV va fi PLATFORMA “GHETAR”, COBOARA DE PE “TITANIC” NUMAI CINE VREA ! Ceilalti isi pot continua “drumul” promisiunilor vesnice!

Haideti sa construim un NOU SISTEM, pe un ghetar despre care nu stim mai nimic, dar are doua calitati uriase: a rapus Titanicul si nu se scufunda, pluteste!

Va astept pe PLATFORMA “NASUL TV” cu haine groase, paturi si plapumi, lemne de foc, cu tot ce va e la indemina ACUM cit inca “Titanicul” e linga “Ghetar”! Imposibilul s-a produs atunci, se poate produce si acum! Singura diferenta e ca din filmul regizorului sau din presa vremii nu stim daca PASAGERILOR li s-a prezentat si aceasta varianta, a ghetarului!

UNITI PE PLATFORMA “NASUL TV” IMPOTRIVA SISTEMULUI TICALOSIT !
Sa fiti iubiti !
Radu Moraru