miercuri, 4 august 2010

Tiberiu Lovin, acest ghinIon Iliescu al presei româneşti

Tiberiu Lovin, proprietarul blogului Reporter Virtual, îşi trece în cont încă un război cu o vedetă media. El dezvăluie azi cum Peter Imre, şeful trustului Adevărul, l-a ameninţat, i-a oferit o colaborare şi apoi l-a atacat printr-un ziar din subordine.

Peter Imre este primul din şirul de persoane notorii din presă înfruntate de Tiberiu Lovin care răspunde printr-un ziar pe care îl conduce.

Dan Turturică, de la România Liberă, şi Marius Tucă, bossul Jurnalului Naţional, au înghiţit în sec şi au tăcut în faţa tuturor dezvăluirilor Reporterului Virtual, Răzvan Corneţeanu, fostul şef al trustului Adevărul, a blocat accesul către blogul lui Tiberiu de la computerele din redacţie, timp de un an, iar Mircea Badea a făcut aluzii străvezii în emisiunea sa şi l-a înjurat vîrtos pe blogul propriu. Cu toţii, într-un fel sau altul, i-au crescut traficul. Cu atît mai mult cu cît, în covîrşitoare majoritate, informaţiile date de Tiberiu Lovin s-au dovedit a fi corecte.

Interesant este că unii dintre cei cu care s-a războit Tiberiu au intrat apoi într-un picaj profesional :-) Corneţeanu a fost dat afară cu scandal şi nici Turturică nu se simte prea bine. Să vedem ce se va întîmpla cu Imre, despre care se zvoneşte că va fi schimbat din funcţie în această toamnă, din pricina lipsei de performanţă. Dacă pleacă şi Imre, cred că Tiberiu riscă să-şi cîştige renumele de "acest ghinIon Iliescu al presei româneşti" :-)))

PS: Poate vă mai amintiţi că, pe cînd era pe cai mari în partidul-stat postdecembrist, tataie Ilici îşi căpătase porecla de "ghinIon Iliescu" pentru că, după ce l-au cunoscut, mai multe personalităţi au avut apoi de pătimit :-)

7 Comentários:

Anonim spunea...

"Nu exista-n lumea asta frate ca al meu/ Si la bine, si la rau, e fratele meu....." refrenul il stii si tu.

GeorgeL

Unknown spunea...

@ GeorgeL:

Te cam roade pizma :-))))

Unknown spunea...

@ GeorgeL:

Si nu, nu cunosc refrenul. Doar stii ca n-avem aceleasi gusturi muzicale :-)

Paul Slayer Grigoriu spunea...

Caut ocazii sa fac un anumit comentariu si nu le gasesc, pentru ca de multa vreme nu ne-ai mai delectat cu articole despre vinuri. Astfel incat, complet off-topic, iti dau aici un citat din Radu Anton Roman, ca prilej de polemica... oenologica: "Ideea ca vinul botezat ar fi o idee relativ recenta, un kitsch produs de curand de gusturile grosolane ale teutonilor moderni, devoratori de carnati cu varza si bautori vulgari de spritz, e falsa: latinitatea antica tarzie, cea a ospetelor celor mai sofisticate din lume, decadente si rafinate, contaminate de perversiuni grecesti si orientale, considera o grosolanie sa bei vinul simplu si-l indoia cu apa."
Astept o reactie. Daca nu va fi cea sperata, pot oricand sa scriu "manipulare, stiu ce urmariti, domnule Tarziu". :)

Unknown spunea...

@ Paul:

N-am mai avut nici vreme si nici motivatie sa scriu despre vinuri. Nu mi s-a parut ca sint foarte multi interesati :)

Pe de alta parte, chestia cu spritzul e adevarata, dar are si o explicatie: la cit beau anticii (zile si nopti in sir), daca n-ar fi indoit vinul cu apa s-ar fi cherchelit prea usor, iar ideea era nu sa se imbete, ci doar sa-si faca "curaj" pentru altele :)))

Pe de alta parte, nu mi se pare mai putin mitocaneste sa pui apa in vin, nici chiar daca si anticii o faceau. Pai ce gust mai simti? Cum poti sti ca un vin e mai bun decit altul?

In alta ordine de idei, o fi de bine sau de rau ca n-ai ce comenta decit la textele despre vinuri? :)))

alexander spunea...

@pavel, @claudiu: voi, ca elita, ar trebui sa beti sec in continuare, sa continuati "banchetul" sabatic in care ati aruncat Romania :D

Anonim spunea...

Eu am citit ca anticii puneau si miere in vin. Ori acum, probabil ca specialistii detesta gusturile vulgului de a aprecia vinurile foarte dulci... :)