miercuri, 27 februarie 2008

Alegerea Mitropolitului Moldovei se pregateste cu scandal

Tare m-as bucura ca ierarhia Bisericii noastre sa n-o ia cu totul pe panta politicianismului. Daca ZIUA are dreptate in privinta aranjamentelor pentru alegerea noului mitropolit al Moldovei, e grav. Am mai scris in ROST ca alegerea mitropolitului Moldovei va fi un test pentru intentiile PF Daniel, Patriarhul BOR. Si tare imi doresc sa-mi contrazica presupunerile. Doamne-ajuta!

3 Comentários:

Anonim spunea...

Poate ca numarul atat de mare de intelectuali cat si posibilul scandal ce s-ar isca daca lasa astfel lucrurile il vor face pe Patriarh sa indrepte situatia si sa valideze pozitia PS Calinic. Nu il cunosc, nu am auzit de el, dar prevederile Statutului BOR au fost incalcate.

Anonim spunea...

VA RUGAM SA ACCESATI URMATOAREA ADRESA:

http://moldoveanumihai.blogspot.com/

Veti regasi povestea socanta a unui om NEVINOVAT, condamnat totusi la 25 de ani inchisoare.

Numele lui este MOLDOVEANU MIHAI si se afla in prezent in Penitenciarul de Maxima Siguranta Rahova. A executat deja 10 ani din pedeapsa.

Credeti ca povestea lui se mai poate face auzita?

Pentru orice idée, informatie, gand bun sau sugestie cu privire la modalitatea in care o persoana nevinovata, condamnata definitiv, ar mai putea fi pusa in libertate, va rugam sa il contactati, fie personal, la Pnt. Rahova, Sos. Alexandriei nr. 154, sector 5, Bucuresti, fie la urmatoarea adresa de e-mail: moldoveanu_libertate@yahoo.com

Anonim spunea...

Raspunsul Secretariatului Centrului Eparhial Iasi la articolul din Ziua: http://www.crestinortodox.ro/ultimele_stiri/Precizari_privind_presupusa_viciere_a_alegerilor_de_candidati_pentru_scaunul_de_mitropolit_al_Moldovei_si_Bucovinei-99-21721.html