sâmbătă, 19 decembrie 2015

Luni, vă aşteaptă "Avva", la Casa cu Rost!

Dragi prieteni, luni, 21 Decembrie a.c., ora 19.00, vă invităm la ultimul eveniment marca Rost pe acest an, la “Casa cu Rost”:  Expoziţia de fotografie (cu vînzare) "AVVA", semnată de foto-jurnalistul creştin George Crăsnean.
30 de portrete ale celor mai cunoscuţi şi iubiţi părinţi duhovniceşti români din ţară şi din Sfîntul Munte Athos, de la vrednicii de pomenire preoţi Arsenie Papacioc, Iustin Pârvu şi Petroniu Tănase, pînă la avva Iulian Lazăr şi pustnicul Rafail Noica.
30 de ipostaze rare, surprinse cu măestrie şi reproduse la mărimea unor tablouri (50/70 cm). Imagini pentru mîngîierea inimilor noastre. Fotografii de păstrat acasă sau de făcut cadou. O expoziţie unică!
La vernisaj vor vorbi, alături de autorul fotografiilor, iconarul Ioan Popa, jurnalistul Cristian Curte şi un invitat surpriză. Vă aşteptăm, ca întotdeauna, cu drag şi bucurie!



De retinut:

Adresa noastră este pe Calea Victoriei 155, bl. D1, tronson 8, dar, atenţie!, intrarea se face prin strada Buzeşti, peste drum de agenţia Tarom, între farmacia Sensiblu şi banca Credite Agricole! Cum veniţi din Piaţa Victoriei pe Buzeşti, pe partea stînga a străzii, la zece metri după ce aţi trecut de farmacia Sensiblu de pe colţ, ne găsiţi pe noi. 

Seja o primeiro a comentar