sâmbătă, 1 august 2015

O lege antiromânească şi totodată antisemită

Scopul principal al legii antiromâneşti 217/ 2015 este instituirea fricii. Eticheta de legionar sau cea de negaţionist al holocaustului vor funcţiona ca elemente de şantaj, de marginalizare şi de teroare. 
Prin legea aceasta nu luptă nimeni cu antisemitismul inexistent la meridian românesc (după cum o arată şi şeful comunităţii evreieşti, deputatul Aurel Vainer, şi fostul director al SRI, George Maior), ci s-a creat un resort pentru autocenzură - care e mai puternică decît cenzura. 
Soluţia pentru a nu face jocul iniţiatorilor este de a mărturisi adevărul, de a nu ne autocenzura, de a combate, pe toate căile legale, această lege anticonstituţională, antidemocratică şi liberticidă, care vrea să priveze poporul român de repere duhovniceşti, eroice şi culturale esenţiale. 
Adaug ce n-am mai putut să spun ieri seară la B1 Tv: această lege este, în ultimă instanţă, şi una antisemită. Pentru că un asemenea atac la identitatea şi libertatea românilor va sfîrşi prin a stîrni o reacţie antisemită virulentă, ştiut fiind faptul că evreii au iniţiat legea şi au presat pentru adoptarea ei. Nu ştiu, zău, ce a fost în capul lui Alexandru Florian & Co. 
Vă invit să vizionaţi emisiunea de ieri.

1 Comentário:

Laurentiu spunea...

Tara a trebui sa treaca prin mai multe etape de-a lungul timpului. Asta nu inseamna ca daca unele persoane au ramas atrase de o perioada fascista si i-a placut modul de desfasurare al acesteia, inseamna ca o promoveaza si ca se va ajunge la ceva din cauza asta. E ca si cum ai avea un hobby, ceva, nu ti se poate interzice sa nu-ti placa un anume lucru. Oricum, pe mine nu ma dezavantajeaza cu nimic. Istoria e istorie, prezentul si viitorul conteaza. Nu ma intereseaza ce au facut altii, doar ce voi face eu.